Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Una cantant amb molta projecció

La Julieta protagonitza un momentàs a "Zona Franca": "Qui és la Danae?"

La cantant i compositora catalana ha vingut a "Zona Franca" el mateix dia que estrena la cançó "Cari". Ho està petant molt fort i és una de les promeses artístiques de Catalunya

Coneixem a la Julieta com a cantant, però ella ens ha explicat que és molt més que tot això. "Ser cantant no és el meu tret més distintiu, faig moltes coses, componc, produeixo i canto, perquè tinc tècnica vocal, però m'agrada veure'm més com a creadora", confessa. "Ara tenim moltes eines a les nostres mans i podem fer moltes coses".

De fet, la Julieta va començar produint-se les seves cançons durant el confinament amb l'ordinador i ara té dos Premis Enderrock a les mans. "Estudiava enginyeria de sistemes audiovisuals i, quan vaig tenir més temps a casa, vaig començar a produir i a trobar el meu estil. Sempre he tingut un tracte molt íntim amb la música i, a poc a poc, aquesta relació ha anat canviant". 

La Julieta no té un estil de música definit. "Escolto molta música diferent, no m'agrada encasellar-me amb un gènere com el pop. Jo escolto també indie i reggaeton, entre d'altres, i m'agrada treure energies de cada gènere", afirma. 

En menys de tres anys, la vida de la Julieta ha canviat molt. De fet, inclús hi ha una de les seves ídoles, la Rosalia, que l'ha començat a seguir a Instagram. La seva reacció al saber-ho va ser increïble: 

La cantant és una de les moltes artistes que fan ús de l'Auto-Tune. "És una eina que et corregeix la veu i jo la faig servir en l'àmbit estètic per ajustar al màxim la nota que canto a la nota clavada de l'escala musical", diu la Julieta. La Leia de la Mercabanda, va voler dir-hi la seva: 

Per acabar l'entrevista, va venir l'Arnau Garcia per posar una mica entre l'espasa i la paret a la Julieta. I, sense esperar-ho va succeir un dels moments més surrealistes del "Zona Franca". No us el perdeu!

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut