Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Un home molt savi al "Zona Franca"

Eudald Carbonell: "Som una espècie imbècil"

L'arqueòleg, antropòleg, geòleg, paleontòleg i prehistoriador català Eudald Carbonell ha vingut al "Zona Franca" a parlar del seu nou llibre, "El futur de la humanitat"

Eudald Carbonell acaba de publicar un llibre que es titula "El futur de la humanitat", en el qual presenta un decàleg per a la supervivència de la nostra espècie. "Per què hem de sobreviure?", pregunta en Joel.

"Al planeta no li interessa i estaria contentíssim que ens extingíssim, perquè així evitaria la sisena extinció. El problema, però, és que el planeta no té consciència, però nosaltres, que som fills del planeta, sí que en tenim, tot i que no ho sembli. Som una espècie imbècil i cada vegada ho som més", explica Eudald Carbonell.

La Terra ha arribat als 8.000 milions d'habitants i, segons Carbonell, arribarem als 10.000 milions, però "probablement no passarem d'aquesta xifra perquè col·lapsarem". I el problema no serà de l'espai sinó "de la incapacitat humana de gestionar bé la nostra pròpia societat". Carbonell ho té claríssim:

Per acabar l'entrevista, en Joel Díaz va voler que Carbonell fes una tria dels objectes que definirien l'espècie humana, entre els quals una pilota de futbol, un peluix i unes cartes de Pokémon.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut