Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
En Helsinki trepitja el "Zona Franca"

Darko Peric: "M'agradaria tornar a TV3; des que va acabar 'La casa de papel' no he treballat a Espanya"

L'actor serbi és conegut arreu del món pel seu paper protagonista com a Helsinki a "La casa de papel". Ha vingut al "Zona Franca" per parlar-nos sobre els seus orígens i ha fet un repàs de la seva vida professional. Viu a Barcelona des de fa 20 anys i els seus inicis com a actor van ser a TV3!

En Darko Peric va arribar a Barcelona en autoestop des de Berlín l'any 2004. S'hi va quedar a viure-hi i hi ha format la seva família. "Vaig venir perquè hi havia un festival de música que es feia justament a la Zona Franca. Aleshores, no hi havia internet i no en sabia res, de la ciutat" ,recorda l'actor.

"El primer que vaig veure arribant per la carretera va ser la ciutat des de dalt. S'assemblava a Nova York i l'endemà ja vaig conèixer el mar." Just eren les Festes de Gràcia, un esdeveniment que va ajudar al fet que s'enamorés de la ciutat comtal. Així ho recorda, entre rialles, en Darko Peric:

En Darko va néixer a Sèrbia i va estudiar Veterinària. Quan va arribar a Barcelona s'hi dedicava i inclús va rebutjar un paper a "Celda 211" per no perdre la feina que tenia aleshores.

"Jugant a bàsquet al Poblenou, em va descobrir la meva representant i gràcies a això vaig aconseguir la primera feina d'actor, que va ser a TV3." La primera aparició va ser l'any 2008 a "13 anys i un dia" i, posteriorment, al "Cor de la ciutat". "M'agradaria tornar a TV3, per què no!", afirma en Darko.

Tot i haver-ho petat apareixent a la famosa sèrie "La casa de papel", no ha tingut gaire sort a Espanya laboralment parlant: "No he tornat a tenir cap rodatge a la península."

 

 

Tots recordeu en Darko Peric amb la seva famosa barba que lluïa amb el seu paper de Helsinki a "La casa de papel", però hi va haver un moment que va decidir afaitar-se-la. Per què? Ens ho explica:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut