Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Del TN al "Zona Franca"

Carles Costa: "D'adolescent tenia la carpeta forrada amb fotos de la Júlia Otero"

El periodista i presentador del "TN vespre" Carles Costa ha creuat els estudis de TV3 per passar pel "Zona Franca"

El podem veure a la nit al "Telenotícies vespre" i durant molts anys ens ha informat del que passava al Regne Unit i a França, com a corresponsal. Avui, Carles Costa ha vingut al "Zona Franca" i l'hem conegut una mica més. "La meva vocació, des de nen, era ser periodista, però era molt bon estudiant i a casa pensaven que no trobaria feina." Tot i això, en Carles va fer un pacte amb els seus pares: "Vaig estudiar economia primer i, després, periodisme."

Mai s'ha dedicat a l'economia, però l'ha ajudat molt a l'hora d'entendre moltes de les notícies que, com a periodista, havia d'explicar. La primera feina que va tenir va ser amb 24 anys va ser amb la Júlia Otero, de qui, d'adolescent, estava bojament enamorat

 


"Llegeixo quatre diaris complets, de la primera a l'última línia, cada dia", que sumen un parell d'hores, explica en Carles. I ho fa per un motiu en concret: "Tenir la seguretat quan faig el TN que sé el que estic dient i, si falla el prompter, estic tranquil".

Durant deu anys, Carles Costa va ser corresponsal de TV3 a París i Londres. Després de viure-hi durant diversos anys, quina és la seva ciutat preferida?

 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut