"Yo la busco"
"Yo la busco"

"Yo la busco", amb la participació de TV3, arriba als cinemes

Aquest divendres, 6 de juliol, s'estrena als cinemes "Yo la busco". La pel·lícula, dirigida per Sara Gutiérrez Galve i protagonitzada per Dani Casellas i Laia Vidal, és una producció de Nanouk Films amb la participació de TV3

"Yo la busco" es podrà veure a partir de demà als cinemes. El film parla d'una amistat inclassificable. Un estrany i transformador viatge noc­turn per la Barcelona més absurda i humana.

Sinopsi

El Max ronda els trenta i viu amb l'Emma. Quan el Max torna de treballar s'as­sabenta, de manera desafortunada, que l'Emma ha decidit mudar-se de pis. Aquella és l'última nit que passaran junts. La notícia remou l'interior del Max i li fa créixer un cúmul d'emocions que exploten a mitja nit i l'empenyen a sortir de casa per allunyar-se d'ella. El Max surt al carrer i s'abandona a l'estranyesa de la nit barcelonina. Un viat­ge sense rumb acompanyat de desconeguts amb qui compartirà balls, kebabs i camins. Quan la nit semblava no tenir sentit, el Max troba una pista que el conduirà cap a una dona que feia temps que buscava. Sense saber si ha trobat el que buscava, la nit s'acaba i el Max ha de tornar a casa.

FITXA TÈCNICA I ARTISTICA:

Direcció: Sara Gutiérrez Galve
Guió: Sara Gutiérrez Galve i Núria Roura Benito
Producció: Nanouk Films amb la participació de TV3
Intèrprets: Dani Casellas (Max), Laia Vidal (Emma), Oriol Esquerda (Bruno), Marta Cañas (Carla), Arslan Gujjar (Arslan), Manu Torres (taxista), Max Grosse Majench (Biel), Guillem Barbosa (Sergi), Katia Armesto (Bárbara Nin)
Director de fotografia: Carlos Rigo Bellver
Música: Ominira, Òscar Martorell
Durada: 124 minuts

tv3.cat/ficcio-i-cinema

Anar al contingut