• Futbol Club i Cap de setmana
  Veure vídeo

  Futbol Club i Cap de setmana

  Xooof Futbol Club
  Un coco cau de la palmera i un dels tres homes comença a jugar-hi. De sobte, però, li ve al cap una idea brillant: organitzar
  un partit de futbol. Cada equip està integrat per una persona i, l'altra, fa d'àrbitre.

  Cap de setmana
  Dos dels nostres nàufrags decideixen anar-se'n de vacances. El que volia tornar a casa immediatament perd els seus companys, que es troben a l'altra banda de l'illa vivint com autèntics turistes.

  Xooof Futbol Club Un coco cau de la palmera i un dels tres homes comença a jugar-hi. De sobte, però, li ve al cap una idea brillant: organitzar un partit de futbol. Cada equip està integrat per una persona i, l'altra, fa d'àrbitre. Cap de setmana Dos dels nostres nàufrags decideixen anar-se'n de vacances. El que volia tornar a casa immediatament perd els seus companys, que es troben a l'altra banda de l'illa vivint com autèntics turistes.

 • "Bon Nadal" i "Una història d'amor"
  Veure vídeo

  "Bon Nadal" i "Una història d'amor"

  "Bon Nadal". Ha arribat el Nadal. L'illa està coberta de neu i els tres amics decideixen posar-hi un to nadalenc. Les dificultats sorgeixen quan els tres Reis Mags i el papa Noel arriben al mateix temps amb els seus regals.
  "Una història d'amor". L'única palmera de l'illa cau a terra. Tot i els nombrosos esforços, els tres homes no aconsegueixen aixecar-la. La solució serà substituir-la per una palmera inflable.

  "Bon Nadal". Ha arribat el Nadal. L'illa està coberta de neu i els tres amics decideixen posar-hi un to nadalenc. Les dificultats sorgeixen quan els tres Reis Mags i el papa Noel arriben al mateix temps amb els seus regals. "Una història d'amor". L'única palmera de l'illa cau a terra. Tot i els nombrosos esforços, els tres homes no aconsegueixen aixecar-la. La solució serà substituir-la per una palmera inflable.

 • El dia dels innocents i Totes són iguals
  Veure vídeo

  El dia dels innocents i Totes són iguals

  El dia dels innocents

  En la nostra illa també se celebra el dia dels innocents. Els tres nàufrags es dediquen a fer-se bromes entre ells.


  Totes són iguals

  Durant la nit apareixerà una segona illa en què habiten tres atractives dones just al costat de la dels nostres protagonistes.

  El dia dels innocents En la nostra illa també se celebra el dia dels innocents. Els tres nàufrags es dediquen a fer-se bromes entre ells. Totes són iguals Durant la nit apareixerà una segona illa en què habiten tres atractives dones just al costat de la dels nostres protagonistes.

 • Un regal inútil i Jocs Olímpics
  Veure vídeo

  Un regal inútil i Jocs Olímpics

  Un regal inútil

  Un avió que sobrevola l'illa llança una caixa que conté una gandula. L'emoció dels homes es converteix ràpidament en dece
  pció quan s'adonen que sols hi ha una palmera en tota l'illa per poder-la penjar. La solució serà fer torns per aguantar l'altre extrem de la gandula.

  Jocs Olímpics

  Els Jocs Olímpics són convocats a l'illa amb l'única participació dels nostres tres atletes. Totes les proves són superades pel mateix esportista, que s'emporta no sols les medalles, sinó també l'enuig dels seus amics.

  Un regal inútil Un avió que sobrevola l'illa llança una caixa que conté una gandula. L'emoció dels homes es converteix ràpidament en decepció quan s'adonen que sols hi ha una palmera en tota l'illa per poder-la penjar. La solució serà fer torns per aguantar l'altre extrem de la gandula. Jocs Olímpics Els Jocs Olímpics són convocats a l'illa amb l'única participació dels nostres tres atletes. Totes les proves són superades pel mateix esportista, que s'emporta no sols les medalles, sinó també l'enuig dels seus amics.

 • Marxem! i Xooof Club
  Veure vídeo

  Marxem! i Xooof Club

  Marxem!

  Un huracà porta fins a la platja una caixa de fusta amb què els nostres homes intenten, sense èxit, construir un vaixell per aban
  donar l'illa.

  Xooof Club

  En ple estiu, la calor que fa a l'illa és insuportable i els tres nàufrags estan indignats quan veuen arribar un vaixell ple de turistes desitjosos de sol i platja.

  Marxem! Un huracà porta fins a la platja una caixa de fusta amb què els nostres homes intenten, sense èxit, construir un vaixell per abandonar l'illa. Xooof Club En ple estiu, la calor que fa a l'illa és insuportable i els tres nàufrags estan indignats quan veuen arribar un vaixell ple de turistes desitjosos de sol i platja.

 • Set o no set i A què juguem?
  Veure vídeo

  Set o no set i A què juguem?

  Set o no set

  És temporada de sequera. Els tres nàufrags estan molt assedegats i intenten aconseguir aigua de totes les maneres possibles.
  Fins i tot decideixen perforar l'illa, però l'únic que hi troben és petroli. Al llarg del dia, sembla que apareixeran alguns núvols.

  A què juguem?

  Els nàufrags començen a fer un puzzle, però aquest queda desfet a consequència d'un terratrèmol. Intenten jugar a la petanca i a fet a amagar però tampoc tenen sort. Llavors arriba un vaixell que els ve a salvar, i quan ja són a dalt, s'enfonsa i han de tornar nedant a l'illa.

  Set o no set És temporada de sequera. Els tres nàufrags estan molt assedegats i intenten aconseguir aigua de totes les maneres possibles. Fins i tot decideixen perforar l'illa, però l'únic que hi troben és petroli. Al llarg del dia, sembla que apareixeran alguns núvols. A què juguem? Els nàufrags començen a fer un puzzle, però aquest queda desfet a consequència d'un terratrèmol. Intenten jugar a la petanca i a fet a amagar però tampoc tenen sort. Llavors arriba un vaixell que els ve a salvar, i quan ja són a dalt, s'enfonsa i han de tornar nedant a l'illa.

 • Un dia més i Tres nàufrags
  Veure vídeo

  Un dia més i Tres nàufrags

  Un dia més

  Un dels protagonistes s'ha convertit en un inventor. A la seva sala de treball, crea l'invent més inversemblant que, suposadam
  ent, els ajudarà a sortir de l'illa. Però ningú d'ells treballa.

  Tres nàufrags

  Un dia, els tres nàufrags troben una cistella amb un nen dintre, que ha arribat inexplicablement a l'illa. Els nostres protagonistes es veuran obligats a tenir cura de la criatura, tot i que són totalment ineptes per a aquesta feina.

  Un dia més Un dels protagonistes s'ha convertit en un inventor. A la seva sala de treball, crea l'invent més inversemblant que, suposadament, els ajudarà a sortir de l'illa. Però ningú d'ells treballa. Tres nàufrags Un dia, els tres nàufrags troben una cistella amb un nen dintre, que ha arribat inexplicablement a l'illa. Els nostres protagonistes es veuran obligats a tenir cura de la criatura, tot i que són totalment ineptes per a aquesta feina.

 • Càmera... acció! i Fen dissabte
  Veure vídeo

  Càmera... acció! i Fen dissabte

  Un dels tres protagonistes fabrica una càmera de cinema amb cocos i filma una pel.lícula. Els nàufrags convertiran l'illa en un cinema, i en reconeixement a la qualitat del film, rebran un premi.

  Avui és un dia de neteja general a l'illa. Dos dels nàufrags estan poc disposats a treballar, mentre que l'altre no para ni un segon.

  Un dels tres protagonistes fabrica una càmera de cinema amb cocos i filma una pel.lícula. Els nàufrags convertiran l'illa en un cinema, i en reconeixement a la qualitat del film, rebran un premi. Avui és un dia de neteja general a l'illa. Dos dels nàufrags estan poc disposats a treballar, mentre que l'altre no para ni un segon.

 • Quin malson! i L'illa del tresor
  Veure vídeo

  Quin malson! i L'illa del tresor

  Per alguna raó, dos dels protagonistes s'enfaden entre ells. Tot i que al principi sembla una qüestió sense importància, acabaran dividint l'illa en dues parts, mentre que, el tercer dels nàufrags, es mantindrà neutral.

  L'illa del tresor

  Un vaixell pirata arriba a l'illa. Els pirates enterren el tresor que han obtingut en les seves batalles sense adonar-se de la presència dels nostres tres nàufrags.

  Per alguna raó, dos dels protagonistes s'enfaden entre ells. Tot i que al principi sembla una qüestió sense importància, acabaran dividint l'illa en dues parts, mentre que, el tercer dels nàufrags, es mantindrà neutral. L'illa del tresor Un vaixell pirata arriba a l'illa. Els pirates enterren el tresor que han obtingut en les seves batalles sense adonar-se de la presència dels nostres tres nàufrags.

 • Un dia explosiu
  Veure vídeo

  Un dia explosiu

  De sobte, els japonesos i els nord-americans converteixen l'illa en l'escenari de la seva guerra particular, un enfrontament en què es veuen implicats els nostres tres amics...

  Cita a cegues

  Un dels tres homes concerta una cita amb una noia a través de la secció d'anuncis classificats d'un diari. La noia arriba a l'illa en el temps acordat i el protagonista s'enamora d'ella a primera vista.

  De sobte, els japonesos i els nord-americans converteixen l'illa en l'escenari de la seva guerra particular, un enfrontament en què es veuen implicats els nostres tres amics... Cita a cegues Un dels tres homes concerta una cita amb una noia a través de la secció d'anuncis classificats d'un diari. La noia arriba a l'illa en el temps acordat i el protagonista s'enamora d'ella a primera vista.

 • Si n'és d'avorrit ser un nàufrag
  Veure vídeo

  Si n'és d'avorrit ser un nàufrag

  Si n'és d'avorrit ser un nàufrag

  Els nàufrags estan molt avorrits i, per això, s'inventen algunes coses per passar el temps com, per exem
  ple, construir un vaixell de paper amb què pretenen abandonar l'illa. Però, evidentment, el vaixell es desfarà just quan es posi en contacte amb l'aigua.

  La invasió

  El dia es presenta molt tranquil fins que, de sobte, dos enginyers arriben a l'illa per instal.lar un radar en el lloc de la palmera, Els nàufrags decideixen llençar-lo a l'aigua després de no trobar cap utilitat a l'aparell. Poc després, senten una exploció i veuen com s'estavella un coet.
  Els astronautes també buscaran refugi a l'illa.

  Si n'és d'avorrit ser un nàufrag Els nàufrags estan molt avorrits i, per això, s'inventen algunes coses per passar el temps com, per exemple, construir un vaixell de paper amb què pretenen abandonar l'illa. Però, evidentment, el vaixell es desfarà just quan es posi en contacte amb l'aigua. La invasió El dia es presenta molt tranquil fins que, de sobte, dos enginyers arriben a l'illa per instal.lar un radar en el lloc de la palmera, Els nàufrags decideixen llençar-lo a l'aigua després de no trobar cap utilitat a l'aparell. Poc després, senten una exploció i veuen com s'estavella un coet. Els astronautes també buscaran refugi a l'illa.

 • Feliç aniversari
  Veure vídeo

  Feliç aniversari

  Feliç aniversari

  Es passaran el dia celebrant l'aniversari d'un dels tres companys. Els altres dos aniran cadascun a un extrem per fer-lo
  feliç, però l'experiència resultarà més aviat desagradable.

  M'enyoro

  Un dels nostres amics perd la seva esposa i els fills. Els seus gemecs són tan forts que desperten els dos companys, que intenten animar-lo de totes les maneres possibles.

  Feliç aniversari Es passaran el dia celebrant l'aniversari d'un dels tres companys. Els altres dos aniran cadascun a un extrem per fer-lo feliç, però l'experiència resultarà més aviat desagradable. M'enyoro Un dels nostres amics perd la seva esposa i els fills. Els seus gemecs són tan forts que desperten els dos companys, que intenten animar-lo de totes les maneres possibles.

 • Atxís...!
  Veure vídeo

  Atxís...!

  Un núvol traïdor cobreix el cel i fa que la pluja caigui sobre un dels nàufrags, que es constiparà, mentre els altres prenen el sol tranquil.lament. Però quan saben que el seu amic està malalt es transformen en un metge i una infermera per atendre'l com cal.

  No estem sols

  Un dels nostres protagonistes detecta la presència d'un tauró mentre està fent pesca submarina. El tauró, però, no és tan perillós con els nàufrags es pensaven en un principi.

  Un núvol traïdor cobreix el cel i fa que la pluja caigui sobre un dels nàufrags, que es constiparà, mentre els altres prenen el sol tranquil.lament. Però quan saben que el seu amic està malalt es transformen en un metge i una infermera per atendre'l com cal. No estem sols Un dels nostres protagonistes detecta la presència d'un tauró mentre està fent pesca submarina. El tauró, però, no és tan perillós con els nàufrags es pensaven en un principi.

Anar al contingut