"El buen patrón", la pel·lícula de Fernando León de Aranoa
"El buen patrón", la pel·lícula de Fernando León de Aranoa
El lliurament dels Premis Feroz serà el 29 de gener del 2022

Vuit pel·lícules amb participació de TV3 acumulen 25 nominacions als Premis Feroz

"El buen patrón", "Mediterráneo", "Libertad", "Tres", "Chavalas", "Sis dies corrents", "El amor en su lugar" i "Las leyes de la frontera", han estat seleccionades en diverses categories en la novena edició dels Premis Feroz fins a sumar 25 nominacions.

Els actors Elena Rivera i Brays Efe, acompanyats per la presidenta de l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya, María Guerra, va anunciar el 25 de novembre la llista de les candidatures que concorreran a la novena edició dels Premis Feroz. Els membres de l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya (AICE) van votar, en primera ronda, per escollir els candidats de cada categoria entre 118 llargmetratges (90 drames i 28 comèdies) i 53 sèries de ficció (37 drames i 16 comèdies).

"El buen patrón", de Fernando León de Aranoa, amb nou nominacions és la més nominada d'aquesta edició dels premis Feroz. Entre les categories a què opta a premi hi ha la de millor pel·lícula de comèdia, millor direcció per a Fernando León de Aranoa, millor actor protagonista per a Javier Bardem, millor actor de repartiment per a Celso Bugallo i per a Manolo Solo, millor actriu de repartiment per a Almudena Amor, millor guió per a Fernando León de Aranoa, millor tràiler i millor música original. La pel·lícula opta als Premis Forqué i a ser elegida per competir per l'Oscar a la millor pel·lícula internacional.

"Libertad", de Clara Roquet, ha aconseguit quatre nominacions: millor pel·lícula dramàtica, millor direcció, millor guió per a Clara Roquet i millor cartell. L'òpera prima de la jove directora està nominada als Premis de la Crítica Àrab al Cinema Europeu.

"Tres", de Juanjo Giménez, acumula tres nominacions: millor pel·lícula dramàtica, millor protagonista femenina per a Marta Nieto i millor guió per a Juanjo Giménez i Pere Altamira.

"Chavalas", de Carol Rodríguez, està nominada a dues categories: millor pel·lícula de comèdia i millor actriu de repartiment per a Carolina Yuste.

"El amor en su lugar" està nominada en tres categories: millor direcció per a Rodrigo Cortés, millor guió per a Rodrigo Cortés i David Safier i millor música original.

"Las leyes de la frontera", de Daniel Monzón, opta a dos premis: millor actor de repartiment per a Chechu Salgado i millor tràiler.

"Sis dies corrents", de Neus Ballús, opta a la categoria de millor pel·lícula de comèdia i "Mediterráneo" de Marcel Barrena podria rebre el premi al millor actor protagonista per a Eduard Fernández.

El lliurament de la novena edició dels Premis Feroz serà el 29 de gener del 2022 en una gala a la ciutat de Saragossa.

Eduard Fernández i Dani Rovira a 'Mediterráneo'
Eduard Fernández i Dani Rovira a "Mediterráneo"
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut