"Un año, una noche", d'Isaki Lacuesta
"Un año, una noche", d'Isaki Lacuesta
Pelicules participades per TV3

Vuit pel·lícules amb participació de TV3 acumulen 21 nominacions als Premis Feroz

Vuit produccions amb participació de TV3, "Girasoles silvestres", "Mantícora", "Los renglones torcidos de Dios", "Alcarràs", "Un año, una noche", "La maternal", "Vasil" i "Competencia oficial", opten a un total de 21 premis en la 10a edició dels Premis Feroz, que se celebrarà el 28 de gener a Saragossa.

"Un año, una noche", amb la participació de TV3 i la direcció d'Isaki Lacuesta, és la producció que acumula més nominacions, amb millor música original, millor guió, millor actor protagonista per a Nahuel Pérez Biscayart i millor pel·lícula dramàtica, a la 10a edició dels Premis Feroz. La gala de lliurament dels premis es farà el 28 de gener a Saragossa.

La coproducció de TV3 i multipremiada "Alcarràs", de Carla Simón, opta a millor pel·lícula dramàtica, millor guió i millor direcció per a Carla Simón.

'Alcarràs', de Carla Simó
"Alcarràs", de Carla Simón

"La maternal", la nova proposta de Pilar Palomero, després de "Las niñas", amb la participació de TV3, acumula nominacions a la millor direcció per a Pilar Palomero, millor actriu protagonista per a Carla Quílez, que ja va ser premiada al Festival de Sant Sebastià, i millor actriu de repartiment per a Àngela Cervantes.

'La maternal', de Pilar Palomero
"La maternal", de Pilar Palomero

L'última pel·lícula de Jaime Rosales, "Girasoles silvestres", amb la participació de TV3, podria recollir els premis a millor cartell, millor actor de repartiment per a Oriol Pla i millor actriu protagonista per a Anna Castillo.

Una relació intensa i tortuosa entre mare i fill a 'Girasoles silvestres'
Una relació intensa i tortuosa entre mare i fill a "Girasoles silvestres"

"Mantícora", el drama sense embuts de Carlos Vermut, amb la participació de TV3, té les nominacions a millor cartell, millor tràiler i millor actor protagonista per a Nacho Sánchez.

'Mantícora', el drama sense embuts de Carlos Vermut
"Mantícora", el drama sense embuts de Carlos Vermut

"Los renglones torcidos de Dios", adaptació de la novel·la del mateix títol de Torcuato Luca de Tena, firmada per Oriol Paulo i amb la participació de TV3, està nominada a millor tràiler i millor música original.

'Los renglones torcidos de Dios', adaptació de la novel·la homònima de Torcuato Luca de Tena
"Los renglones torcidos de Dios", adaptació de la novel·la del mateix títol de Torcuato Luca de Tena

"Vasil", l'òpera prima d'Avelina Prat, que compta amb la participació de TV3, opta a millor pel·lícula de comèdia i millor actor protagonista per a Karra Elejalde

'Vasil',  l'actor búlgar Ivan Barnev i l'espanyol Karra Elejalde
L'actor búlgar Ivan Barnev i l'espanyol Karra Elejalde a "Vasil"

Finalment, "Competencia oficial", dirigida per Mariano Cohn i Gastón Duprat, amb participació de TV3, opta a la categoria de millor pel·lícula de comèdia.

Penélope Cruz i Antonio Banderas a 'Competencia oficial'
Penélope Cruz i Antonio Banderas a "Competencia oficial"

La gala de lliurament dels Premis Feroz es farà el 28 de gener a Saragossa.

 

Anar al contingut