Diumenge, a les 23.50, a TV3

Viu una bona dosi de nostàlgia, a "El celobert"

Un nou capítol sobre el rebost inesgotable de material per farcir cançons que esdevenen tan intemporals com el paradís que retraten.

La nostàlgia és com menjar calçots: amb mesura, deixen un gust dolç, però si se'n mengen en excés el més probable és que tot acabi amb un bon mal de panxa. I, tanmateix, és fàcil deixar-se encisar per l'encant dels millors moments de la infantesa –el primer amor o el primer cop que vam transgredir les normes, aquella època en què, com deia el poeta, tot estava per fer i tot era possible– i rememorar-los.

No és d'estranyar, doncs, que la nostàlgia sigui un rebost inesgotable de material per farcir cançons que esdevenen tan intemporals com el paradís que retraten. Lluís Gavaldà en parlarà amb la dibuixant i ninotaire Pilarín Bayés.

Pavvla, nom artístic de la cantant i actriu de Sant Cugat del Vallès Paula Jornet, serà l'artista encarregada de fer la versió d'una de les cançons més destacades que han sonat a "El celobert"; en aquest cas, "Castle on the hill", d'Ed Sheeran. El tema integrarà la llista a la playlist del programa, juntament amb 11 cançons més.