"Vincles" és una sèrie que mostra com la cohesió social es construeix cada dia a través de vincles personals, petits però forts. El programa s'emet de dilluns a divendres després del "TN Migdia". 
  
Conduït per Agnès Marquès, "Vincles" és un diàleg a tres bandes en què dues persones -una en risc d'exclusió social i una altra voluntària o treballadora d'una entitat social- expliquen en quin moment de les seves vides s'han conegut i com s'han influït mútuament. Darrere aquests vincles hi ha algunes de les més de 6.000 entitats socials que reforcen la cohesió social al nostre país i que la crisi dels últims anys ha fet més necessàries que mai. "Vincles" vol subratllar la importància de les persones que hi treballen, com a voluntaris o com a professionals, però també com els canvis econòmics i socials poden fer canviar els rols inesperadament.
 
"Vincles" és una invitació a la reflexió i, si l'espectador ho desitja, a l'acció. La pàgina web del programa (www.tv3.cat/vincles) ofereix accés directe a bosses de voluntariat i a contactar amb les entitats socials del país.
 
Alguns dels 20 capítols de la sèrie donen veu a persones que han establert vincles a través d'entitats amb dècades d'experiència, com Arrels, Càritas o Creu Roja, mentre que altres s'han conegut en organitzacions creades recentment, com el restaurant La Trobada, de Terrassa. Aquesta última, com també la Fundació Pere Closa o la cooperativa Impulsem, entre altres, van ser una de les 75 entitats que van rebre l'ajut econòmic dels espectadors de TV3 a través de la Marató per la Pobresa, el maig del 2012.
 
És una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Sticaki. Amb el suport de la Fundació La Marató de TV3.
Anar al contingut