• Veterinaris - cap. 29
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 29

  La Tània és la veterinària de l'Aqualeón Safari d'Albinyana, al Baix Penedès. En aquest parc, hi viuen uns 400 animals salvatges en règim de semillibertat. A l'Aqualeón hi ha deu exemplars de tigres de Sibèria, una espècie protegida. La Chica és una femella de tigre de Sibèria de 8 anys. Al parc no els interessa que torni a criar: per això, la Tània li haurà de posar un anticonceptiu.

 • Veterinaris - cap. 28
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 28

  El Toni és naturalista i des de fa tres mesos conviu amb cinc oques. Les està entrenant perquè li vagin al darrere. Avui intentaran volar per primera vegada darrere d'un ultralleuger. L'objectiu final de l'experiment que el Toni assaja amb les oques és marcar rutes migratòries per a aus en perill d'extinció.

 • Veterinaris - cap. 27
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 27

  A l'Aquàrium de Barcelona han arribat quatre taurons grisos. Els taurons els han traslladat des de Miami en un vol directe que ha durat nou hores. I ho han fet en unes caixes especials per garantir-ne la supervivència.

 • Veterinaris - cap. 26
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 26

  El Doraimon és un gat que no pot obrir la boca perquè no pot moure la mandíbula. L'única solució és operar-lo. Si amb l'operació no es resol el problema, el veterinari es planteja aplicar-li l'eutànasia.

 • Veterinaris - cap. 25
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 25

  L'Anna és veterinària i treballa des de fa set anys a Veterinaris Sense Fronteres. Ara està fent un projecte de formació per a camperols de la zona sud-occidental de Guatemala. És gent amb pocs recursos i majoritàriament indígena, a qui els ensenya a treure el màxim rendiment dels seus animals.

 • Veterinaris - cap. 24
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 24

  El Juan es dedica a la doma natural. Aquesta tècnica de doma es basa en la comunicació entre el cavall i el domador. Fa tres setmanes que treballa amb una euga, l'Estrella, que no es deixa muntar.

 • Veterinaris - cap. 23
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 23

  L'únic jaguar que hi ha al zoo de Barcelona és gran: té 22 anys. Fa dies que va coix. El Jesús, el veterinari del zoo, li vol fer una revisió, per mirar si té problemes de descalcificació a causa de l'edat. Es tracta de veure si el jaguar té una bona qualitat de vida. Per fer qualsevol prova, l'haurà d'adormir. L'anestèsia es considera d'alt risc, a causa de l'edat de l'animal.

 • Veterinaris - cap. 22
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 22

  El Jesús, el veterinari del zoo, ha d'atendre un cérvol del parc que fa dies que va coix. El cérvol està en zel i és especialment violent. El Jesús el vol visitar per saber la causa d'aquesta coixera. Per fer-ho, el Jesús ha d'anestesiar l'animal. Durant la intervenció hi ha alguns incidents amb què el Jesús no comptava.

 • Veterinaris - cap. 21
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 21

  La Diana és una gossa caçadora que va ser ferida per un senglar. Ara està ingressada a la clínica en estat molt greu i l'han d'operar d'urgència. El Xavier, que és veterinari rural, l'han cridat d'una granja de Cassà de la Selva perquè hi ha un vedell que està inflat. El Xavier pensa que es tracta del rumen, un dels quatre estómacs que tenen les vaques.

 • Veterinaris - cap. 20
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 20

  L'Anna és una noia anglesa, enamorada dels llebrers. Des de fa un any, presideix l'associació SOS Galgo, que es dedica a buscar casa per a gossos que han deixat de córrer al Canòdrom. En aquest capítol de "Veterinaris" coneixerem l'Anna i veurem com es fa càrrec de dues femelles que han acabat la seva carrera esportiva.

 • Veterinaris - cap. 19
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 19

  En aquest capítol de "Veterinaris" seguirem el cas d'una femella de cérvol del pare David que hi ha al zoo de Barcelona. Aquesta espècie es va donar per desapareguda, fins que el 1865, el pare Armand David en va descobrir un ramat als jardins del palau imperial de Pequín. El missioner va aconseguir recuperar-ne alguns exemplars i així es va poder salvar l'espècie.

 • Veterinaris - cap. 18
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 18

  A l'Aquàrium de Barcelona, hi han d'arribar tres pingüins procedents del Zoo d'Alborg, de Dinamarca. Són tres mascles joves, d'entre cinc i vuit anys. A l'Aquàrium viuran en una pingüinera que reprodueix el seu hàbitat natural, juntament amb 21 exemplars més de pingüins de Humboldt.

 • Veterinaris - cap. 17
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 17

  El Jaç és un cadell de labrador de vuit mesos que va coix a causa d'una malformació congènita a les potes del davant. El Josep, el veterinari de Canis, l'ha d'operar. L'operació no curarà el gos, però sí que li rebaixarà l'agressivitat de l'artrosi que té i aconseguirà que tingui menys dolor.

 • Veterinaris - cap. 16
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 16

  En aquest capítol de "Veterinaris" seguirem l'expedició del "Projecte Llúdriga", de reintroducció d'aquesta espècie als Aiguamolls de l'Empordà. El Deli, que és biòleg, encapçala l'expedició que va fins a la comarca portuguesa de l'Alentejo, on abunda aquesta espècie, per mirar de trobar-hi algun exemplar.

 • Veterinaris - cap. 15
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 15

  La Kuna, la cria de dril que viu a la nurseria del Zoo de Barcelona, es recupera de les ferides al cap que li va fer la seva mare. Un cop recuperada, els responsables del zoo es plantegen la reintroducció al grup de drils. El principal obstacle amb què es troben és que la cria ha de continuar alimentant-se amb biberons perquè la mare no la deixa mamar. En aquest capítol veurem com resolen el problema.

Anar al contingut