• Veterinaris - capítol 94
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 94

  Quan t'estimes els animals, a vegades s'han d'afrontar moments difícils i això passa en aquest capítol de "Veterinaris". La Plom és una gossa velleta que ha tingut un accident i ara es debat entre la vida i la mort. Els seus propietaris hauran de prendre una decisió.
  El programa també presentarà el cas sorprenent de la Donagh, una llebrer irlandesa -la raça de gossos més gran del món- que té un problema a les dents i haurà de portar ortodòncia.
  "Veterinaris" tornarà a casa l'Enric, el propietari de la col·lecció d'animals privada més gran de Catalunya. Un dels seus ualabis té una infecció i s'ha de curar. Atrapar-lo no serà gens fàcil.
  I coneixerem el Tom, un gos que va ser adoptat i ara té displàsia. Va molt coix i s'ha d'operar, però també te leishmània i si no es controla pot ser que no pugui passar per quiròfan.

  Quan t'estimes els animals, a vegades s'han d'afrontar moments difícils i això passa en aquest capítol de "Veterinaris". La Plom és una gossa velleta que ha tingut un accident i ara es debat entre la vida i la mort. Els seus propietaris hauran de prendre una decisió. El programa també presentarà el cas sorprenent de la Donagh, una llebrer irlandesa -la raça de gossos més gran del món- que té un problema a les dents i haurà de portar ortodòncia. "Veterinaris" tornarà a casa l'Enric, el propietari de la col·lecció d'animals privada més gran de Catalunya. Un dels seus ualabis té una infecció i s'ha de curar. Atrapar-lo no serà gens fàcil. I coneixerem el Tom, un gos que va ser adoptat i ara té displàsia. Va molt coix i s'ha d'operar, però també te leishmània i si no es controla pot ser que no pugui passar per quiròfan.

 • Veterinaris - capítol 93
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 93

  Aquest capítol de veterinaris ve farcit d'històries tendres de gent que s'estima els animals incondicionalment. Com la Xena, una gosseta que arriba a Vic amb una anèmia molt forta. Ha de passar per quiròfan i la seva propietària no se'n separarà en cap moment.


  El programa també recuperarà el cas de la Rita, una ruqueta que va conèixer la temporada anterior i que després d'una vida de maltractaments ha trobat una nova llar. Presentarà uns amfibis molt nostres, els tritons del Montseny, una espècie endèmica de Catalunya, que actualment està en perill d'extinció. I denunciarà el cas del Shy, un gat que ha rebut un tret d'una escopeta de balins. Aquest atac inadmissible ha posat la seva vida en perill.

  Aquest capítol de veterinaris ve farcit d'històries tendres de gent que s'estima els animals incondicionalment. Com la Xena, una gosseta que arriba a Vic amb una anèmia molt forta. Ha de passar per quiròfan i la seva propietària no se'n separarà en cap moment. El programa també recuperarà el cas de la Rita, una ruqueta que va conèixer la temporada anterior i que després d'una vida de maltractaments ha trobat una nova llar. Presentarà uns amfibis molt nostres, els tritons del Montseny, una espècie endèmica de Catalunya, que actualment està en perill d'extinció. I denunciarà el cas del Shy, un gat que ha rebut un tret d'una escopeta de balins. Aquest atac inadmissible ha posat la seva vida en perill.

 • Veterinaris - capítol 92
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 92

  En aquest capítol, el Rey, un veterinari rural especialitzat en vaques, segueix el cas de la Maruxa, una vaca que s'ha trencat una pota i l'han hagut d'enguixar. El repte és si el guix aguantarà els seus 700 quilos de pes.
  El programa també presentarà el Max, un gos que té una ferida a l'ull que no hi ha manera que es curi, i el Samsung Night, una carolina que té una úlcera molt greu.
  I, finalment, "Veterinaris" continuarà pendent de l'adaptació de la goril·la Makena al Zoo de Barcelona. La seva primera trobada amb el Chebo decidirà el seu futur al parc.

  En aquest capítol, el Rey, un veterinari rural especialitzat en vaques, segueix el cas de la Maruxa, una vaca que s'ha trencat una pota i l'han hagut d'enguixar. El repte és si el guix aguantarà els seus 700 quilos de pes. El programa també presentarà el Max, un gos que té una ferida a l'ull que no hi ha manera que es curi, i el Samsung Night, una carolina que té una úlcera molt greu. I, finalment, "Veterinaris" continuarà pendent de l'adaptació de la goril·la Makena al Zoo de Barcelona. La seva primera trobada amb el Chebo decidirà el seu futur al parc.

 • Veterinaris - capítol 91
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 91

  Les cries de llúdriga que han nascut al centre de fauna de Pont de Suert.
  Els veterinaris del centre de fauna de Pont de Suert han de fer una r
  evisió a les cries de llúdriga acabades de néixer, i no ho tindran fàcil.
  Un altre dels protagonistes del programa serà el Blau, un pollet de guacamai amb molta gana. El seu propietari el porta a Exòtics perquè es va ennuegar, i van tenir un ensurt.
  També es mostrarà com operen la Nina, una gosseta molt petita. I se seguirà l'arribada al Zoo de Barcelona de la Makeena, una goril·la que ve d'Alemanya en un viatge en camió de més de 20 hores.

  Les cries de llúdriga que han nascut al centre de fauna de Pont de Suert. Els veterinaris del centre de fauna de Pont de Suert han de fer una revisió a les cries de llúdriga acabades de néixer, i no ho tindran fàcil. Un altre dels protagonistes del programa serà el Blau, un pollet de guacamai amb molta gana. El seu propietari el porta a Exòtics perquè es va ennuegar, i van tenir un ensurt. També es mostrarà com operen la Nina, una gosseta molt petita. I se seguirà l'arribada al Zoo de Barcelona de la Makeena, una goril·la que ve d'Alemanya en un viatge en camió de més de 20 hores.

 • Veterinaris - capítol 90
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 90

  Nou capítol de "Veterinaris", que presentarà el Coa i l'Àlex, un coatí i un ós rentador que visiten la clínica Exòtics; estan considerats espècies invasores i s'han de castrar.
  El programa també explicarà el cas de la Carla, una gosseta amb un problema al fetge que l'ha debilitat molt; seguirà pendent de la Boira, la santbernat tan grossa com poruga que té una lesió a la pota i l'han d'operar, i presentarà la situació de l'Alexis, que ha tornat a viure amb la seva mare i ha portat els seus gats.
  En aquest últim cas, el problema és que la Sandra ja en tenia un, de gat, i en ajuntar-los tots han vist que la convivència és impossible. Han cridat al Jordi, l'educador de gats del programa, perquè hi posi pau.

  Nou capítol de "Veterinaris", que presentarà el Coa i l'Àlex, un coatí i un ós rentador que visiten la clínica Exòtics; estan considerats espècies invasores i s'han de castrar. El programa també explicarà el cas de la Carla, una gosseta amb un problema al fetge que l'ha debilitat molt; seguirà pendent de la Boira, la santbernat tan grossa com poruga que té una lesió a la pota i l'han d'operar, i presentarà la situació de l'Alexis, que ha tornat a viure amb la seva mare i ha portat els seus gats. En aquest últim cas, el problema és que la Sandra ja en tenia un, de gat, i en ajuntar-los tots han vist que la convivència és impossible. Han cridat al Jordi, l'educador de gats del programa, perquè hi posi pau.

 • Veterinaris - capítol 89
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 89

  TV3 ofereix un nou capítol de "Veterinaris", amb protagonistes com un santbernat lesionat i un ximpanzé que ha d'anar al dentista.
  En aquest capítol, la Boira, un gos santbernat, arrriba al veterinari amb una lesió greu a la pota, i no hi ajuda gens el fet que pesa més de 70 quilos i que té molta por.
  Un altre dels protagonistes del capítol és el Toni, un ximpanzé que viu acollit a la fundació MONA. S'ha aprimat molt i menja malament, sembla que té problemes a la boca i per això li han demanat hora al dentista.
  "Veterinaris" presentarà els petaures, unes mascotes tan curioses com delicades de tenir.
  I també mostrarà la importància de la feina que fa el Lolo, un falcó que treballa a l'aeroport de Barcelona; s'ha lesionat i ara està de baixa.

  TV3 ofereix un nou capítol de "Veterinaris", amb protagonistes com un santbernat lesionat i un ximpanzé que ha d'anar al dentista. En aquest capítol, la Boira, un gos santbernat, arrriba al veterinari amb una lesió greu a la pota, i no hi ajuda gens el fet que pesa més de 70 quilos i que té molta por. Un altre dels protagonistes del capítol és el Toni, un ximpanzé que viu acollit a la fundació MONA. S'ha aprimat molt i menja malament, sembla que té problemes a la boca i per això li han demanat hora al dentista. "Veterinaris" presentarà els petaures, unes mascotes tan curioses com delicades de tenir. I també mostrarà la importància de la feina que fa el Lolo, un falcó que treballa a l'aeroport de Barcelona; s'ha lesionat i ara està de baixa.

 • Veterinaris - capítol 88
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 88

  TV3 ofereix un nou capítol de "Veterinaris", que presentarà el naixement d'un dofí al Zoo de Barcelona.
  L'Anak, un dels dofins del Zoo de Barcelona està embarassada. El programa n'ha seguit tot el procés i ha estat testimoni d'un fet excepcional: el naixement de la seva cria.
  L'Íngrid, l'etòloga canina del programa, ensenyarà què hem de fer quan sortim a passejar amb els nostres gossos i no volem que se'ns escapin.
  D'altra banda, "Veterinaris" mostrarà el cas d'un canari amb una infecció greu a la pota, i estarà pendent del Coffee, un cadellet que està lluitant contra un virus molt violent que posa en perill la seva vida.

  TV3 ofereix un nou capítol de "Veterinaris", que presentarà el naixement d'un dofí al Zoo de Barcelona. L'Anak, un dels dofins del Zoo de Barcelona està embarassada. El programa n'ha seguit tot el procés i ha estat testimoni d'un fet excepcional: el naixement de la seva cria. L'Íngrid, l'etòloga canina del programa, ensenyarà què hem de fer quan sortim a passejar amb els nostres gossos i no volem que se'ns escapin. D'altra banda, "Veterinaris" mostrarà el cas d'un canari amb una infecció greu a la pota, i estarà pendent del Coffee, un cadellet que està lluitant contra un virus molt violent que posa en perill la seva vida.

 • Veterinaris - capítol 87
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 87

  TV3 ofereix un nou capítol de "Veterinaris", que presentarà el cas de la "Boleta", una gosseta que té una infecció de matriu que li pot costar la vida.
  En aquest capítol es veurà el desenllaç de la història de l'amistat trencada entre el "Jakie" i el "Remy", els dos cobais que no paren de barallar-se. Es presentarà el "Lucas", un gat amb molt mal caràcter que va ser atropellat i l'han d'operar d'urgència.
  I el programa viatja a Gijón amb la "Dorita", una vaca frisona que es presenta a un concurs de bellesa. Això sí, no viatja sola, l'acompanya un equip de més de vuit persones que miraran de deixar-la ben guapa.

  TV3 ofereix un nou capítol de "Veterinaris", que presentarà el cas de la "Boleta", una gosseta que té una infecció de matriu que li pot costar la vida. En aquest capítol es veurà el desenllaç de la història de l'amistat trencada entre el "Jakie" i el "Remy", els dos cobais que no paren de barallar-se. Es presentarà el "Lucas", un gat amb molt mal caràcter que va ser atropellat i l'han d'operar d'urgència. I el programa viatja a Gijón amb la "Dorita", una vaca frisona que es presenta a un concurs de bellesa. Això sí, no viatja sola, l'acompanya un equip de més de vuit persones que miraran de deixar-la ben guapa.

 • Veterinaris - capítol 86
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 86

  Un nou capítol de "Veterinaris" que presentarà en societat el Simba, un cadell de lleó que viu al zoo privat més gran de Catalunya.
  El programa està pendent de l'evolució de la Nina, una gosseta que va tenir un desafortunat accident que l'ha deixat pràcticament immobilitzada; va a la clínica Exòtics, on ha arribat un paquet misteriós amb una tortuga accidentada que posarà a prova l'enginy del seu veterinari; i segueix el cas del Jakie i el Remi, dos cobais que eren amics inseparables i que ara estan tot el dia com gat i gos.

  Un nou capítol de "Veterinaris" que presentarà en societat el Simba, un cadell de lleó que viu al zoo privat més gran de Catalunya. El programa està pendent de l'evolució de la Nina, una gosseta que va tenir un desafortunat accident que l'ha deixat pràcticament immobilitzada; va a la clínica Exòtics, on ha arribat un paquet misteriós amb una tortuga accidentada que posarà a prova l'enginy del seu veterinari; i segueix el cas del Jakie i el Remi, dos cobais que eren amics inseparables i que ara estan tot el dia com gat i gos.

 • Veterinaris - capítol 85
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 85

  La setena temporada de "Veterinaris", un clàssic de la cadena, torna amb nous casos que ens ajuden a conèixer millor les relacions entre els animals i els seu propietaris.

  En aquesta nova etapa hi haurà naixements, com el dels dragons de Komodo o el d'un nou dofí al Zoo de Barcelona; casos clínics emocionants i sorprenents com el de la Nina, una gosseta que té un malaurat accident domèstic que podria deixar-la en cadira de rodes per tota la vida, o la Boira, una santbernat de 70 quilos molt poruga, i també el de la Donagh, que ha de portar ferros a la boca per corregir-li les dents.

  D'altra banda, se seguiran històries amb operacions complicades, com la del Lucas, un gat atropellat, o la del Shy, que ha rebut una perdigonada. Es descobriran animals poc coneguts, com el Secretari, un rapinyaire africà molt curiós; i per primera vegada el programa assistirà a un concurs de bellesa de vaques frisones.

  "Veterinaris" també s'acosta al món salvatge seguint de primera mà la repoblació del tritó del Montseny, una espècie autòctona de Catalunya en perill d'extinció.

  I el programa torna a recórrer a profesionals veterinaris, especialistes, etòlegs i propietaris per saber més sobre com tractar les bèsties, quines son les seves necessitats i com ens poden ajudar a nosaltres.

  Ja sigui al camp o a ciutat, animals de granja, salvatges o mascotes casolanes, "Veterinaris" ve farcit d'històries de compromís, de preocupació, de superació i d'amor incondicional. Històries de bèsties que ens poden ensenyar a ser més humans.

  Primer capítol

  En el primer capítol de la temporada es mostrarà el desenllaç de la història d'amor entre el Guntur i l'Amara, els dragons de Komodo del Zoo de Barcelona. Després de gairebé set mesos d'incubació, els petits han començat a sortir de l'ou.

  L'equip del programa ha seguit tot el procés amb el Manel, responsable del terrari del Zoo de Barcelona i pare adoptiu de les criatures.

  La setena temporada de "Veterinaris", un clàssic de la cadena, torna amb nous casos que ens ajuden a conèixer millor les relacions entre els animals i els seu propietaris. En aquesta nova etapa hi haurà naixements, com el dels dragons de Komodo o el d'un nou dofí al Zoo de Barcelona; casos clínics emocionants i sorprenents com el de la Nina, una gosseta que té un malaurat accident domèstic que podria deixar-la en cadira de rodes per tota la vida, o la Boira, una santbernat de 70 quilos molt poruga, i també el de la Donagh, que ha de portar ferros a la boca per corregir-li les dents. D'altra banda, se seguiran històries amb operacions complicades, com la del Lucas, un gat atropellat, o la del Shy, que ha rebut una perdigonada. Es descobriran animals poc coneguts, com el Secretari, un rapinyaire africà molt curiós; i per primera vegada el programa assistirà a un concurs de bellesa de vaques frisones. "Veterinaris" també s'acosta al món salvatge seguint de primera mà la repoblació del tritó del Montseny, una espècie autòctona de Catalunya en perill d'extinció. I el programa torna a recórrer a profesionals veterinaris, especialistes, etòlegs i propietaris per saber més sobre com tractar les bèsties, quines son les seves necessitats i com ens poden ajudar a nosaltres. Ja sigui al camp o a ciutat, animals de granja, salvatges o mascotes casolanes, "Veterinaris" ve farcit d'històries de compromís, de preocupació, de superació i d'amor incondicional. Històries de bèsties que ens poden ensenyar a ser més humans. Primer capítol En el primer capítol de la temporada es mostrarà el desenllaç de la història d'amor entre el Guntur i l'Amara, els dragons de Komodo del Zoo de Barcelona. Després de gairebé set mesos d'incubació, els petits han començat a sortir de l'ou. L'equip del programa ha seguit tot el procés amb el Manel, responsable del terrari del Zoo de Barcelona i pare adoptiu de les criatures.

 • Veterinaris - capítol 84
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 84

  En aquest capítol veurem en acció Carles Flaqué, un dels experts amb més experiència en ratpenats. L'acompanyarem en una expedició de control de ratpenats al monestir de Sant Pere de Roda.
  Coneixerem la Winny, una gossa molt velleta, una amiga fidel que està passant moments difícils, i després pujarem fins a Molló per conèixer llops i senglars.
  I finalment veurem com una de les veterinàries d'assistència veterinària de Vic, la Susana, participa en l'educació d'un cadell de rotweiler.

  En aquest capítol veurem en acció Carles Flaqué, un dels experts amb més experiència en ratpenats. L'acompanyarem en una expedició de control de ratpenats al monestir de Sant Pere de Roda. Coneixerem la Winny, una gossa molt velleta, una amiga fidel que està passant moments difícils, i després pujarem fins a Molló per conèixer llops i senglars. I finalment veurem com una de les veterinàries d'assistència veterinària de Vic, la Susana, participa en l'educació d'un cadell de rotweiler.

 • Veterinaris - capítol 83
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 83

  En aquest capítol seguirem una poni embarassada, la Coco, que ha deixat tristes moltes genets perquè durant molt temps no la podran muntar.
  El Marcos, el nostre etòleg de gossos, intentarà fer perdre la por al Carabruta, un gos que no es deixa tocar per ningú.
  El Xavi, un dels veterinaris d'Exòtics, haurà d'intervenir un camaleó que té una protuberància estranya en una de les potes.

  En aquest capítol seguirem una poni embarassada, la Coco, que ha deixat tristes moltes genets perquè durant molt temps no la podran muntar. El Marcos, el nostre etòleg de gossos, intentarà fer perdre la por al Carabruta, un gos que no es deixa tocar per ningú. El Xavi, un dels veterinaris d'Exòtics, haurà d'intervenir un camaleó que té una protuberància estranya en una de les potes.

 • Veterinaris - capítol 82
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 82

  La crisi ha comportat, entre altres situacions molt dramàtiques, que cada vegada hi hagi més animals de companyia abandonats. Estàvem acostumats als gossos i als gats, però ara també s'abandonen cavalls i burros. En veurem dos exemples i coneixerem el Jordi, una de les poques persones que s'encarrega de donar-los una vida digna. També coneixerem el cas d'un gos que té moltes al·lèrgies i el d'un altre que respira molt malament. Tant, que es passa el dia roncant.

  La crisi ha comportat, entre altres situacions molt dramàtiques, que cada vegada hi hagi més animals de companyia abandonats. Estàvem acostumats als gossos i als gats, però ara també s'abandonen cavalls i burros. En veurem dos exemples i coneixerem el Jordi, una de les poques persones que s'encarrega de donar-los una vida digna. També coneixerem el cas d'un gos que té moltes al·lèrgies i el d'un altre que respira molt malament. Tant, que es passa el dia roncant.

 • Veterinaris - capítol 81
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 81

  La Gala és un dels gossos més espectaculars que ha passat per "Veterinaris". La seva propietària ha de prendre una decisió difícil. També estarem pendents de la Tula, la petita Tití, que ha entrat a la clínica d'exòtics amb símptomes d'estar gestant. Però el Javi, el veterinari, no ho veu clar. I si és un embaràs psicològic?

  I farem companyia a l'Alba, una auxiliar de veterinària molt amoïnada perquè el seu gat s'haurà de passar una bona estona al quiròfan.

  La Gala és un dels gossos més espectaculars que ha passat per "Veterinaris". La seva propietària ha de prendre una decisió difícil. També estarem pendents de la Tula, la petita Tití, que ha entrat a la clínica d'exòtics amb símptomes d'estar gestant. Però el Javi, el veterinari, no ho veu clar. I si és un embaràs psicològic? I farem companyia a l'Alba, una auxiliar de veterinària molt amoïnada perquè el seu gat s'haurà de passar una bona estona al quiròfan.

 • Veterinaris - capítol 80
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 80

  En aquest capítol els veterinaris de Canis, la clínica de Girona, s'han d'afanyar per salvar-li la vida del Puk, un gos que l'acaben d'atropelllar. També veurem en acció el nostre etòleg de gats, el Jordi, i com s'ho fa per posar pau en un pis on viuen dos gats que es barallen constantment. I finalment seguirem l'entrenament d'un gos, la Polar, que es preparar per córrer a la Pirena.

  En aquest capítol els veterinaris de Canis, la clínica de Girona, s'han d'afanyar per salvar-li la vida del Puk, un gos que l'acaben d'atropelllar. També veurem en acció el nostre etòleg de gats, el Jordi, i com s'ho fa per posar pau en un pis on viuen dos gats que es barallen constantment. I finalment seguirem l'entrenament d'un gos, la Polar, que es preparar per córrer a la Pirena.

Anar al contingut