• Veterinaris - capítol 109
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 109

  El programa viurà un cas d'abandonament. Algú deixa una gata molt malalta a la porta de la Clínica Mendieta, de Palamós. Si volen salvar-li la vida, els veterinaris hauran d'actuar de pressa per descobrir quina malaltia té.
  El Xet és un gos vellet que també el van abandonar. Ara té uns amos que se l'estimen molt i que passaran un tràngol: li han trobat uns quants tumors i l'han d'operar.
  El Popoter és un porc vietnamita jovenet que viu en un pis d'estudiants. El problema és que se li estan despertant les hormones i la convivència amb ell es fa cada cop més difícil.
  I finalment arribarà el moment de conèixer Jaume Sañé, un naturalista i divulgador que viu en plena natura envoltat d'animals que cria i estudia. A casa seva, s'hi poden trobar uns pollets de cigonya esmorzant a la taula de la cuina.

  El programa viurà un cas d'abandonament. Algú deixa una gata molt malalta a la porta de la Clínica Mendieta, de Palamós. Si volen salvar-li la vida, els veterinaris hauran d'actuar de pressa per descobrir quina malaltia té. El Xet és un gos vellet que també el van abandonar. Ara té uns amos que se l'estimen molt i que passaran un tràngol: li han trobat uns quants tumors i l'han d'operar. El Popoter és un porc vietnamita jovenet que viu en un pis d'estudiants. El problema és que se li estan despertant les hormones i la convivència amb ell es fa cada cop més difícil. I finalment arribarà el moment de conèixer Jaume Sañé, un naturalista i divulgador que viu en plena natura envoltat d'animals que cria i estudia. A casa seva, s'hi poden trobar uns pollets de cigonya esmorzant a la taula de la cuina.

 • Veterinaris - capítol 108
  Veure vídeo

 • Veterinaris - capítol 107
  Veure vídeo

 • Veterinaris - capítol 106
  Veure vídeo

 • Veterinaris - capítol 105
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 105

  TV3 ofereix un nou capítol de "Veterinaris" amb casos com el de la Nuca, una gateta que ingressa a Canis en un estat preocupant. Sort en tindrà d'estar hospitalitzada perquè el seu cas es complicarà inesperadament.
  Al Zoo de Barcelona el programa seguirà el cas de l'Anak, una dofina que li han de fer proves d'al·lèrgia perquè li han sortit unes taques a la panxa.
  Tocarà anar al dentista amb la Kiss, una femella de dòberman que té problemes als ullals i necessita unes fundes.
  I finalment, el Salvatore, una carolina que ha agafat el vici d'arrencar-se les plomes del coll. Si no aturen aquesta conducta pot fer-se molt de mal.

  TV3 ofereix un nou capítol de "Veterinaris" amb casos com el de la Nuca, una gateta que ingressa a Canis en un estat preocupant. Sort en tindrà d'estar hospitalitzada perquè el seu cas es complicarà inesperadament. Al Zoo de Barcelona el programa seguirà el cas de l'Anak, una dofina que li han de fer proves d'al·lèrgia perquè li han sortit unes taques a la panxa. Tocarà anar al dentista amb la Kiss, una femella de dòberman que té problemes als ullals i necessita unes fundes. I finalment, el Salvatore, una carolina que ha agafat el vici d'arrencar-se les plomes del coll. Si no aturen aquesta conducta pot fer-se molt de mal.

 • Veterinaris - capítol 104
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 104

  TV3 presenta un nou capítol de "Veterinaris" amb casos protagonitzats pels més petits: gatets, gossets, pollets i cries d'eriçó.
  Com el de la Lola, una gateta que acaben d'adoptar i que no para de vomitar el xarop que li ha de curar el mal de panxa.
  La gosseta Lisa ens fa patir. Arriba a la clínica Ars molt malalta, i només té dos mesos i mig.
  Es veurà com s'ho fan al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa per recuperar les cries d'eriçó.
  I arriba el moment de conèixer el Garci, un pollet de guacamai que creix més a poc a poc que el seu germà.

  TV3 presenta un nou capítol de "Veterinaris" amb casos protagonitzats pels més petits: gatets, gossets, pollets i cries d'eriçó. Com el de la Lola, una gateta que acaben d'adoptar i que no para de vomitar el xarop que li ha de curar el mal de panxa. La gosseta Lisa ens fa patir. Arriba a la clínica Ars molt malalta, i només té dos mesos i mig. Es veurà com s'ho fan al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa per recuperar les cries d'eriçó. I arriba el moment de conèixer el Garci, un pollet de guacamai que creix més a poc a poc que el seu germà.

 • Veterinaris - capítol 103
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 103

  En aquest capítol de "Veterinaris" anirem a la Copa Catalunya d'"agility" amb la "Nit", una gosseta molt ràpida que té serioses opcions de pujar al podi.
  A la clínica Exòtics es visitarà el "Silky", un conill que té el cap completament tort a causa d'un paràsit.
  El "Capitán" el van operar d'una hèrnia que li havia paralitzat les potes del darrere. Els seus amos fan tot el possible perquè pugui tornar a caminar.
  I a la vall de Camprodon hi ha el "Bru", un ós jove que va molt coix. Faran falta unes 8 persones, entre veterinaris, especialistes i cuidadors, per fer-li proves i obtenir-ne un diagnòstic.

  En aquest capítol de "Veterinaris" anirem a la Copa Catalunya d'"agility" amb la "Nit", una gosseta molt ràpida que té serioses opcions de pujar al podi. A la clínica Exòtics es visitarà el "Silky", un conill que té el cap completament tort a causa d'un paràsit. El "Capitán" el van operar d'una hèrnia que li havia paralitzat les potes del darrere. Els seus amos fan tot el possible perquè pugui tornar a caminar. I a la vall de Camprodon hi ha el "Bru", un ós jove que va molt coix. Faran falta unes 8 persones, entre veterinaris, especialistes i cuidadors, per fer-li proves i obtenir-ne un diagnòstic.

 • Veterinaris - capítol 102
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 102

  TV3 presenta un nou capítol de "Veterinaris" amb protagonistes com l'Ombak, un dragó de Komodo del Zoo de Barcelona que necessita revisió de boca.
  Vivim una història que ens farà reflexionar sobre com ens estimem les nostres mascotes. El Capitán és un gos que ha deixat de caminar i que posarà a prova l'amor incondicional dels seus propietaris.
  Anem a la Cerdanya per seguir una tradició mil·lenària: la transhumància, que és la pujada del bestiar a la muntanya durant l'estiu per aprofitar les pastures.
  I coneixerem la Lasanya, una gata poc acollidora amb les visites.

  TV3 presenta un nou capítol de "Veterinaris" amb protagonistes com l'Ombak, un dragó de Komodo del Zoo de Barcelona que necessita revisió de boca. Vivim una història que ens farà reflexionar sobre com ens estimem les nostres mascotes. El Capitán és un gos que ha deixat de caminar i que posarà a prova l'amor incondicional dels seus propietaris. Anem a la Cerdanya per seguir una tradició mil·lenària: la transhumància, que és la pujada del bestiar a la muntanya durant l'estiu per aprofitar les pastures. I coneixerem la Lasanya, una gata poc acollidora amb les visites.

 • Veterinaris - capítol 101
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 101

  En aquest nou capítol de "Veterinaris" coneixerem el Pere, un veterinari que ha de fer les potes a un toro i una euga que no li posaran les coses fàcils.
  Seguirem el cas del Quini, un gosset molt alegre i actiu que de cop i volta ha perdut les ganes de jugar. Arriba a Canis des d'una altra clínica on no han sabut descobrir què li passa.
  El Charlie és mag i les seves tórtores tenen problemes de panxa. Si el Javi d'Exòtics no les pot curar, els números de màgia no sortiran bé.
  El Lut és un gos amb problemes d'agressivitat i passejar-lo és tan estressant com perillós. L'Ingrid, l'educadora canina, haurà d'ajudar a resoldre el problema.

  En aquest nou capítol de "Veterinaris" coneixerem el Pere, un veterinari que ha de fer les potes a un toro i una euga que no li posaran les coses fàcils. Seguirem el cas del Quini, un gosset molt alegre i actiu que de cop i volta ha perdut les ganes de jugar. Arriba a Canis des d'una altra clínica on no han sabut descobrir què li passa. El Charlie és mag i les seves tórtores tenen problemes de panxa. Si el Javi d'Exòtics no les pot curar, els números de màgia no sortiran bé. El Lut és un gos amb problemes d'agressivitat i passejar-lo és tan estressant com perillós. L'Ingrid, l'educadora canina, haurà d'ajudar a resoldre el problema.

 • Veterinaris - capítol 100
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 100

  TV3 presenta un nou capítol de "Veterinaris" amb protagonistes com la "Duna", una gosseta que no camina per alguna raó estranya. El veterinari tindrà molta feina per descobrir què li passa.
  També segueix un cas dramàtic que fa patir. El "Drap" és un gat que arriba a la clínica de Vic d'urgències: no respira bé i té mal pronòstic.
  El programa ens descobreix un animal ben curiós: un jerbu, que és un tipus de rosegador que prové de Mongòlia.
  I veurem a través dels ulls d'uns joves reporters el part de la "Morty", una vaca lletera descendent d'una dinastia molt productiva.

  TV3 presenta un nou capítol de "Veterinaris" amb protagonistes com la "Duna", una gosseta que no camina per alguna raó estranya. El veterinari tindrà molta feina per descobrir què li passa. També segueix un cas dramàtic que fa patir. El "Drap" és un gat que arriba a la clínica de Vic d'urgències: no respira bé i té mal pronòstic. El programa ens descobreix un animal ben curiós: un jerbu, que és un tipus de rosegador que prové de Mongòlia. I veurem a través dels ulls d'uns joves reporters el part de la "Morty", una vaca lletera descendent d'una dinastia molt productiva.

 • Veterinaris - capítol 99
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 99

  TV3 ofereix un nou capítol de "Veterinaris" amb la Vieja, una lleona del Zoo de Barcelona amb un símptoma ben estrany: li està sortint crinera.
  Viurem una urgència amb el Negritu, un gos caçador que arriba malferit. L'ha envestit un senglar i la seva vida corre perill.
  El programa també segueix el cas de la Kerby, una dragona que té la panxa inflada i sembla que podria estar embarassada.
  I coneixerem la Tuti, una gossa que van recollir d'un contenidor quan era una cadella i que fa patir la seva mestressa perquè l'han d'operar del maluc.

  TV3 ofereix un nou capítol de "Veterinaris" amb la Vieja, una lleona del Zoo de Barcelona amb un símptoma ben estrany: li està sortint crinera. Viurem una urgència amb el Negritu, un gos caçador que arriba malferit. L'ha envestit un senglar i la seva vida corre perill. El programa també segueix el cas de la Kerby, una dragona que té la panxa inflada i sembla que podria estar embarassada. I coneixerem la Tuti, una gossa que van recollir d'un contenidor quan era una cadella i que fa patir la seva mestressa perquè l'han d'operar del maluc.

 • Veterinaris - capítol 98
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 98

  En aquest capítol seguim amb atenció el cas de l'Esquitx, un gosset al qual un accident domèstic ha deixat molt afectat. Tornem a visitar el lleó Simba al zoo privat més gran de Catalunya. Coneixerem també el cas de la Tamudita, una mascota que costa saber de quina espècie és.

  En aquest capítol seguim amb atenció el cas de l'Esquitx, un gosset al qual un accident domèstic ha deixat molt afectat. Tornem a visitar el lleó Simba al zoo privat més gran de Catalunya. Coneixerem també el cas de la Tamudita, una mascota que costa saber de quina espècie és.

 • Veterinaris - capítol 97
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 97

  En l'últim capítol d'aquesta temporada de "Veterinaris" es veurà que a vegades les nostres bèsties ens porten a situacions desesperades. És el cas de l'Erika i el José Antonio: la seva gossa Perrete és molt manyaga i divertida, però quan la deixen sola a casa els ho destrossa tot: sofà, endolls, parets i mobles. La situació és realment greu i per això han demanat ajuda a l'Íngrid, l'educadora canina del programa.
  El Martin és un conill que ha deixat de menjar i s'està debilitant molt; la seva propietària l'ha portat a Exòtics perquè l'intentin curar.
  El Manel té un mico caputxí com a mascota, una espècie que no es recomana tenir a casa perquè poden ser agressius. A més, han de conviure amb altres micos. Ha decidit buscar-li una nova llar on estigui ben atès i en les condicions necessàries.
  També coneixerem el Drap, un gos amb un curiós problema a l'esòfag que l'obligarà a canviar d'hàbits: a partir d'ara haurà de menjar sempre dret. Es veurà com li va.

  En l'últim capítol d'aquesta temporada de "Veterinaris" es veurà que a vegades les nostres bèsties ens porten a situacions desesperades. És el cas de l'Erika i el José Antonio: la seva gossa Perrete és molt manyaga i divertida, però quan la deixen sola a casa els ho destrossa tot: sofà, endolls, parets i mobles. La situació és realment greu i per això han demanat ajuda a l'Íngrid, l'educadora canina del programa. El Martin és un conill que ha deixat de menjar i s'està debilitant molt; la seva propietària l'ha portat a Exòtics perquè l'intentin curar. El Manel té un mico caputxí com a mascota, una espècie que no es recomana tenir a casa perquè poden ser agressius. A més, han de conviure amb altres micos. Ha decidit buscar-li una nova llar on estigui ben atès i en les condicions necessàries. També coneixerem el Drap, un gos amb un curiós problema a l'esòfag que l'obligarà a canviar d'hàbits: a partir d'ara haurà de menjar sempre dret. Es veurà com li va.

 • Veterinaris - capítol 96
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 96

  La Maite i la Claudia van rescatar l'Inka, una gossa abandonada que havia perdut una pota. Ara li fa mal i han decidit portar-la a Canis per millorar la seva qualitat de vida. D'altra banda, l'Alexis i la Susana són uns apassionats dels coloms i dediquen temps i diners a salvar-los. Han trobat la Sharon, que té un virus molt greu, típic en coloms, i diverses fractures. A Exòtics intentaran salvar-la.

  "Veterinaris" també presentarà la Suri i l'Eron. La Suri és una gateta que va caure del sofà i es va fer una luxació de ròtula. Ara haurà de passar per quiròfan. I l'Eron és un gos molt juganer que s'ha empassat una pilota i ha hagut d'anar a urgències; el problema és que no és la primera vegada que ho fa.

  La Maite i la Claudia van rescatar l'Inka, una gossa abandonada que havia perdut una pota. Ara li fa mal i han decidit portar-la a Canis per millorar la seva qualitat de vida. D'altra banda, l'Alexis i la Susana són uns apassionats dels coloms i dediquen temps i diners a salvar-los. Han trobat la Sharon, que té un virus molt greu, típic en coloms, i diverses fractures. A Exòtics intentaran salvar-la. "Veterinaris" també presentarà la Suri i l'Eron. La Suri és una gateta que va caure del sofà i es va fer una luxació de ròtula. Ara haurà de passar per quiròfan. I l'Eron és un gos molt juganer que s'ha empassat una pilota i ha hagut d'anar a urgències; el problema és que no és la primera vegada que ho fa.

 • Veterinaris - capítol 95
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 95

  El Google és un buldog francès que té una malaltia molt estranya: cada vegada que es posa nerviós cau profundament adormit. Ha deixat de menjar i la seva qualitat de vida és pèssima, a Ars Veterinària intentaran ajudar-lo.
  La Marta, de la clínica de Vic, té un cas especial: un amic d'una hípica veïna li ha trucat perquè un dels seus poltres va coix. Per curar-lo recorreran a tractaments de futbolista d'elit.
  El programa també segueix la Imhotep, una pitó de gairebé 3 metres, que té problemes digestius. Ha perdut molt de pes i es tem per la seva vida.
  Un altre dels casos de la setmana és el de la Lea, una gossa adoptada que va néixer cega i sorda. L'Alejandra, la seva propietària, ha decidit fer el que calgui perquè la seva gosseta tingui una vida com més normal millor. D'entrada, ha trucat a l'Íngrid, l'educadora canina, per aprendre a comunicar-se amb ella.

  El Google és un buldog francès que té una malaltia molt estranya: cada vegada que es posa nerviós cau profundament adormit. Ha deixat de menjar i la seva qualitat de vida és pèssima, a Ars Veterinària intentaran ajudar-lo. La Marta, de la clínica de Vic, té un cas especial: un amic d'una hípica veïna li ha trucat perquè un dels seus poltres va coix. Per curar-lo recorreran a tractaments de futbolista d'elit. El programa també segueix la Imhotep, una pitó de gairebé 3 metres, que té problemes digestius. Ha perdut molt de pes i es tem per la seva vida. Un altre dels casos de la setmana és el de la Lea, una gossa adoptada que va néixer cega i sorda. L'Alejandra, la seva propietària, ha decidit fer el que calgui perquè la seva gosseta tingui una vida com més normal millor. D'entrada, ha trucat a l'Íngrid, l'educadora canina, per aprendre a comunicar-se amb ella.

Anar al contingut