• Veterinaris - capítol 124
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 124

  En el capítol d'avui us ensenyarem unes quantes de les millors històries que hem vist aquest any.
  Repassarem els millors casos dels nostres vet
  erinaris rurals. Veurem néixer lloros, gossos i una ruqueta preciosa.
  Ens tornarem a impressionar amb serps, escorpins i abelles, però també gaudirem d'animals molt entranyables com ara el conill Zorro.
  Farem costat a animals i propietaris que passen moments molt durs i posarem a prova les habilitats dels veterinaris.

  En el capítol d'avui us ensenyarem unes quantes de les millors històries que hem vist aquest any. Repassarem els millors casos dels nostres veterinaris rurals. Veurem néixer lloros, gossos i una ruqueta preciosa. Ens tornarem a impressionar amb serps, escorpins i abelles, però també gaudirem d'animals molt entranyables com ara el conill Zorro. Farem costat a animals i propietaris que passen moments molt durs i posarem a prova les habilitats dels veterinaris.

 • Veterinaris - capítol 123
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 123

  En el capítol d'avui coneixerem dos animalons que estan de pega. Fa dos mesos que la Nina té una ferida oberta i l'última esperança que hi ha de salvar-li la pota és fer-li un trasplantament de pell. I el Toby també haurà de passar pel quiròfan, perquè fa un mes i mig que es va barallar amb un altre gos i encara no pot recolzar la pota.
  Mirarem de reeducar la Fiona, una femella de caniche que és tan elegant¿ com ferotge quan es creua amb un altre gos.
  I també coneixerem el Racky, un mascle de mangabei que arriba al zoo de Barcelona per formar part del programa de reproducció en captivitat de mangabeis, una espècie en perill d'extinció. Això sí, primer hauran d'aconseguir que venci la seva timidesa i surti a conèixer les femelles!

  En el capítol d'avui coneixerem dos animalons que estan de pega. Fa dos mesos que la Nina té una ferida oberta i l'última esperança que hi ha de salvar-li la pota és fer-li un trasplantament de pell. I el Toby també haurà de passar pel quiròfan, perquè fa un mes i mig que es va barallar amb un altre gos i encara no pot recolzar la pota. Mirarem de reeducar la Fiona, una femella de caniche que és tan elegant¿ com ferotge quan es creua amb un altre gos. I també coneixerem el Racky, un mascle de mangabei que arriba al zoo de Barcelona per formar part del programa de reproducció en captivitat de mangabeis, una espècie en perill d'extinció. Això sí, primer hauran d'aconseguir que venci la seva timidesa i surti a conèixer les femelles!

 • Veterinaris - capítol 122
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 122

  TV3 presenta un altre capítol de Veterinaris amb històries com la de la Lola, una femella de bichon maltès amb problemes d'al·lèrgia. Les mestresses la cuiden com si fos una princesa.
  Al Cim d'Àligues tenen tot un repte: ensenyar a volar a un ocell que passa la major part del temps a terra. Es diu Dijous i no sembla gaire interessat a batre les ales.
  Us explicarem el cas de la Dana, una conilleta abandonada enmig d'una rotonda. Està malalta i plena de paràsits. Però gràcies a l'esforç desinteressat d'algunes persones, tindrà una altra oportunitat.
  La Nina és una gosseta que té un bony a la panxa. La seva mestressa està preocupada perquè ella també va tenir un bony exactament al mateix lloc i la cosa es va complicar molt.

  TV3 presenta un altre capítol de Veterinaris amb històries com la de la Lola, una femella de bichon maltès amb problemes d'al·lèrgia. Les mestresses la cuiden com si fos una princesa. Al Cim d'Àligues tenen tot un repte: ensenyar a volar a un ocell que passa la major part del temps a terra. Es diu Dijous i no sembla gaire interessat a batre les ales. Us explicarem el cas de la Dana, una conilleta abandonada enmig d'una rotonda. Està malalta i plena de paràsits. Però gràcies a l'esforç desinteressat d'algunes persones, tindrà una altra oportunitat. La Nina és una gosseta que té un bony a la panxa. La seva mestressa està preocupada perquè ella també va tenir un bony exactament al mateix lloc i la cosa es va complicar molt.

 • Veterinaris - capítol 121
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 121

  En aquest capítol ens colem al rodatge d'El crac ¿la sèrie del Joel Joan¿ amb un secundari de luxe: el Tom, un pitó albí que fa més de tres metres de llarg.
  El Pepe és un gat que s'arrenca el pèl a mossegades i no se sap per què. La Cristina demana ajuda a la Marta, la nostra etòloga de gats.
  A Catalunya, hi ha el centre més gran d'Europa dedicat a la cria del lloro gris. Allà, aquests lloros aprenen a relacionar-se amb els seus semblants i amb les persones.
  La Rita té les ròtules de les dues potes luxades. A Canis han de decidir si operar-la en dues fases o solucionar el problema de cop.

  En aquest capítol ens colem al rodatge d'El crac ¿la sèrie del Joel Joan¿ amb un secundari de luxe: el Tom, un pitó albí que fa més de tres metres de llarg. El Pepe és un gat que s'arrenca el pèl a mossegades i no se sap per què. La Cristina demana ajuda a la Marta, la nostra etòloga de gats. A Catalunya, hi ha el centre més gran d'Europa dedicat a la cria del lloro gris. Allà, aquests lloros aprenen a relacionar-se amb els seus semblants i amb les persones. La Rita té les ròtules de les dues potes luxades. A Canis han de decidir si operar-la en dues fases o solucionar el problema de cop.

 • Veterinaris - capítol 120
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 120

  Seguirem el cas del Buba, un gos que té un tumor a la boca. És tan gros que no hi ha cap més remei que amputar-li un tros de mandíbula.
  Farem un curs de manipulació de fauna perillosa. Serps, taràntules i caimans per als amants dels animals i les emocions fortes.
  A Vic hi tenim el Trasto, que arriba d'urgències ben masegat. L'han atacat uns altres gossos i els amos estan molt preocupats.
  La Blanca és una euga que té molta tos i no li acaba d'anar bé cap medicació. Una punció a la tràquea serà clau per descobrir què té i donar-li el tractament que necessita.

  Seguirem el cas del Buba, un gos que té un tumor a la boca. És tan gros que no hi ha cap més remei que amputar-li un tros de mandíbula. Farem un curs de manipulació de fauna perillosa. Serps, taràntules i caimans per als amants dels animals i les emocions fortes. A Vic hi tenim el Trasto, que arriba d'urgències ben masegat. L'han atacat uns altres gossos i els amos estan molt preocupats. La Blanca és una euga que té molta tos i no li acaba d'anar bé cap medicació. Una punció a la tràquea serà clau per descobrir què té i donar-li el tractament que necessita.

 • Veterinaris - capítol 119
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 119

  Al capítol d'avui de Veterinaris veurem una història d'amor i desamor entre periquitos. El Rocky i el Drac s'han barallat per l'Adrian, la femella.
  Acompanyem el Pere Cases a posar xips a uns poltrets salvatges abans que pugin a la muntanya per passar l'estiu.
  La Ineke és una femella de dril que l'ha atacat un mascle reproductor. Va coixa i no se sap si es curarà, per això al zoo demanen l'ajut d'un expert: un traumatòleg que tracta la gent.
  I coneixerem el Rei ¿segurament el gos més obedient de Catalunya¿, que té un bony estrany a la pota.

  Al capítol d'avui de Veterinaris veurem una història d'amor i desamor entre periquitos. El Rocky i el Drac s'han barallat per l'Adrian, la femella. Acompanyem el Pere Cases a posar xips a uns poltrets salvatges abans que pugin a la muntanya per passar l'estiu. La Ineke és una femella de dril que l'ha atacat un mascle reproductor. Va coixa i no se sap si es curarà, per això al zoo demanen l'ajut d'un expert: un traumatòleg que tracta la gent. I coneixerem el Rei ¿segurament el gos més obedient de Catalunya¿, que té un bony estrany a la pota.

 • Veterinaris - capítol 118
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 118

  El Danco és un pitbull amb seriosos problemes respiratoris que haurà de passar pel quiròfan. El seu amo es farà un tip de patir.
  Anirem de transhumància al Pirineu amb un ramat de xais molt gran, uns quants gossos i la Rogelia, una ruca d'allò més soferta.
  Coneixerem l'Emilio Alberto Spike, un eriçó africà que no para de gratar-se. El Xavi d'Exòtics descobreix que té paràsits.
  La Kyra és una gossa que l'han d'operar d'una pota. El problema és que està tan grassa que el postoperatori seria molt complicat. Abans de passar pel quiròfan, haurà de perdre una quarta part del pes. Tot un repte.

  El Danco és un pitbull amb seriosos problemes respiratoris que haurà de passar pel quiròfan. El seu amo es farà un tip de patir. Anirem de transhumància al Pirineu amb un ramat de xais molt gran, uns quants gossos i la Rogelia, una ruca d'allò més soferta. Coneixerem l'Emilio Alberto Spike, un eriçó africà que no para de gratar-se. El Xavi d'Exòtics descobreix que té paràsits. La Kyra és una gossa que l'han d'operar d'una pota. El problema és que està tan grassa que el postoperatori seria molt complicat. Abans de passar pel quiròfan, haurà de perdre una quarta part del pes. Tot un repte.

 • Veterinaris - capítol 117
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 117

  Recuperem una història de l'Anubis, un chihuahua faranduler que vam conèixer l'any passat. La seva filla, l'Atenea, està a punt de parir.
  El Blaster és un bòxer amb una tos molt lletja i a Canis no saben si s'ha empassat alguna cosa.
  El Micu i la Cori són un clar exemple del què vol dir estimar incondicionalment un animal.
  I visitem el zoo per fer un trasllat: hi ha una trentena de cérvols que han de canviar d'instal·lació. No serà gens fàcil.

  Recuperem una història de l'Anubis, un chihuahua faranduler que vam conèixer l'any passat. La seva filla, l'Atenea, està a punt de parir. El Blaster és un bòxer amb una tos molt lletja i a Canis no saben si s'ha empassat alguna cosa. El Micu i la Cori són un clar exemple del què vol dir estimar incondicionalment un animal. I visitem el zoo per fer un trasllat: hi ha una trentena de cérvols que han de canviar d'instal·lació. No serà gens fàcil.

 • Veterinaris - capítol 116
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 116

  Nou capítol de "Veterinaris" amb el Tyson, un rottweiler de 50 quilos amb un bony estrany a la pota. El Jordi de Canis suarà de valent perquè el "gosset" té molt de caràcter.

  Nou capítol de "Veterinaris" amb el Tyson, un rottweiler de 50 quilos amb un bony estrany a la pota. El Jordi de Canis suarà de valent perquè el "gosset" té molt de caràcter.

 • Veterinaris - capítol 115
  Veure vídeo

  Veterinaris - capítol 115

  Encara que pel nom no ho sembli, la Lolo és una femella de lloro. Arriba a Exòtics totalment descalcificada; tant, que es trenca una pota davant de la càmera.
  A Canis han de córrer per mirar de salvar el Yosu, un gos que fa dies que perd sang.
  A la Ginger la van rescatar d'una gossera i ara aprèn a treballar amb nens discapacitats.
  I per acabar, el Pere Cases ha de fer uns quants quilòmetres per la muntanya per curar el Brutus, un cavall de 700 quilos i molt de caràcter.

  Encara que pel nom no ho sembli, la Lolo és una femella de lloro. Arriba a Exòtics totalment descalcificada; tant, que es trenca una pota davant de la càmera. A Canis han de córrer per mirar de salvar el Yosu, un gos que fa dies que perd sang. A la Ginger la van rescatar d'una gossera i ara aprèn a treballar amb nens discapacitats. I per acabar, el Pere Cases ha de fer uns quants quilòmetres per la muntanya per curar el Brutus, un cavall de 700 quilos i molt de caràcter.

 • Veterinaris - capítol 114
  Veure vídeo

 • Veterinaris - capítol 113
  Veure vídeo

 • Veterinaris - capítol 112
  Veure vídeo

 • Veterinaris - capítol 111
  Veure vídeo

  .

 • Veterinaris - capítol 110
  Veure vídeo

Anar al contingut