• Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  La Teresa explica a la Nuri que no vol sentir-se culpable de ser feliç, però és conscient que no refarà la seva vida al costat de cap altre home. L'Alba veu que la Nuri s'acosta al Jordi i pensa que la seva mare és una beneita. La Teresa reprèn l'Enric per no haver consultat la Marcela abans d'escriure un article sobre el seu cas. L'ajuntament aprova l'obertura del Tramuntana com a pub, però abans s'hi hauran de fer obres.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  La Raquel colla el Julià perquè no s'acaba de creure la versió que li ha donat sobre el Jordi. El Sergi i la Teresa queden per preparar el debat. El Sergi informa la Isabel que l'Elisabet ha comprat uns terrenys a la zona on han de fer la fira. Però l'arquitecte no sap si utilitzar o no la informació. El Julià vol quedar amb la Teresa, però, quan ella li diu que ha quedat amb el Sergi, s'empipa.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Julià acaba de descobrir la veritat sobre el cas del David i la no implicació del Jordi, però tot plegat el supera. El veterinari s'ofereix a solucionar el perill que suposa la Bruna. La Teresa prova que l'Albert faci les paus amb la Bruna. La gent del poble comença a prendre partit a favor i en contra del projecte urbanístic que proposa l'Elisabet. La relació de la Clara amb l'Ousmane es consolida.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  La Teresa no creu el que li diu el Julià: no pot ser que el Jordi treballi pels responsables de la mort del David. L'Albert i la Nuri troben la Bruna. La nena diu que ha parlat amb el David i que té una ferida al turmell. El Jordi diu al Monràs que deixa la feina i marxa del poble amb el pretext que necessita posar distància. L'Elisabet informa la Isabel de la possibilitat que Ventdelplà sigui la seu d'un recinte firal.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Julià busca desesperadament el Jordi, ara que sap que ha estat ell qui li ha robat el material de la consulta. La Nuri, però, no pot ajudar-lo, perquè no sap on és. La Raquel es compromet a donar-li un cop de mà, però de forma extraoficial. L'Albert i la Bruna arriben per fer una visita a la família. La Teresa queda glaçada quan la nena pregunta pel David. El Martí posa la Judit al corrent de les seves tasques i de les interioritats de l'empresa.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Julià ha perdut la informació sobre el cas del David. El Jordi admet que ha posat les banyes a la Nuri. Ella no sap si perdonar-lo o no. La Teresa es posa al costat de la seva amiga. La Clara no vol trobar-se l'Ousmane i l'evita. Al senegalès se li acaba l'atur i s'han d'accelerar els tràmits per contractar-lo. El Martí busca un col·laborador per al seu negoci. Les seves relacions amb els Brincos són diplomàtiques però tenses.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Julià continuarà investigant gràcies als contactes que té al PDA. El Jordi, esquiu, diu que se'n va a la Garrotxa per feina, però no sembla gens sincer. Tot fa pensar que té una amant. El Roger té problemes a l'escola i vol marxar de Ventdelplà. La Teresa s'interessa pel Sergi i li explica els seus difícils inicis al poble. La Clara nega a l'Enric que l'Ousmane li agradi, però la Isona no se la creu. El Monràs decideix fer un vídeo dels altres parlant d'ell.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Jordi mostra interès pel cas del David i el Julià li parla de les seves sospites. El Roger ha avançat en la teràpia amb el psicòleg. Ara només falta que afronti demanar disculpes a l'Alba. Ell es mostra disposat a fer-ho de seguida, però una pintada sobre l'Alba a l'escola capgira els esdeveniments. El Ramiro insisteix a muntar un pub al Tramuntana, però la Marcela continua negant-s'hi. El Monràs no se'n surt amb la redacció de les seves memòries.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  Després del que li ha passat al Monràs, el Jordi decideix rebutjar l'oferta del Martí. El noi l'adverteix que s'equivoca. El Martí diu a la Nuri que vol tornar a viure a casa seva. Li dóna un mes per trobar una casa nova. La Mònica prepara amb la Isabel la presentació de la seva novel·la. La Berta no vol anar-hi després de veure que el seu nom coincideix amb el d'una dona de fer feines sotmesa.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  La Teresa s'interessa pels progressos del Julià en la seva investigació. L'Alba es nega a sortir de casa després del que va passar amb el Roger. El Sergi intenta acostar-s'hi, però la Nuri ho impedeix. El Jordi se sent traït pel Monràs, que no li paga els incentius promesos. El Martí li proposa ser el soci i el gerent d'un nou negoci. Als Brincos les coses no els acaben de funcionar i el Martí perd els nervis.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Jordi i la Nuri s'amoïnen perquè no saben on és l'Alba. Al cap de poc, la nena apareix plena de cops i amb signes d'alcohol i estupefaents. La Marcela té la cara plena de grans vermells i està convençuda que té la verola. La Isona està farta de la Clara perquè creu que és una pesada. L'Enric, però, no li fa cas i la torna a convidar a sortir amb ells dos. La Dora explica un conte al Marc i s'adona que això, com moltes altres coses, d'aquí a un temps ja no ho podrà fer.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Sergi s'enfronta al Roger per l'agressió a la nena de l'escola. El noi, però, reacciona malament. El Ventura prova d'acostar-se al Jordi i el convida a pescar, però ell s'hi nega. El Julià entrega la PDA a la policia. La Cristina ha marxat del poble; la Raquel demana al Sergi que la deixi tranquil·la. L'Enric s'adona que la Clara no té vida privada. Fins i tot el seu aniversari el celebrarà tota sola. L'Ousmane busca feina, però el Ramiro i la Marcela no poden donar-n'hi.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Sergi confessa a l'Elisabet per què s'ha decidit a buscar la Cristina. Ella l'adverteix que deixi la noia en pau. El Biel demana explicacions al Julià, que reconeix que s'ha enamorat de la Teresa. El Roger aconsegueix que el Biel el convidi a dormir a casa seva. Els dos nens organitzen un joc de rol. El Julià descobreix que han desaparegut uns arxius sobre el cas del David.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  Actituds enfrontades respecte al Ventura: el Jordi l'esquiva, l'Alba el rebutja i la Nuri intentar conciliar-los tots. El Ventura vol saber quant de temps li queda i ho pregunta a la Teresa. El Roger no diu res del que ha descobert de la Cristina i es mostra distant amb el seu pare. El Sergi sembla que li ha de dir alguna cosa important a la Cristina, però de sobte li truquen i li diuen que el Roger s'ha ficat en un embolic.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Sergi fa de mestre de la Cristina i li perdona els errors de principiant. Ell valora positivament la feina de la noia, però es nega a parlar del seu passat amb ella. La Nuri vol trobar l'adreça del Ventura d'amagat del Jordi i la Teresa li dóna un cop de mà. La Nuri vol convèncer el Jordi que parli amb el seu pare ara que sap que està malalt. El Manel té la iniciativa de repartir l'excedent de verdures, però el Martí no ho vol perquè en vol treure el màxim de beneficis.

Anar al contingut