• Ventdelplà - capítol 306
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 306

  Tot i això, el Tomàs, a Can Rossinyol, és apallissat per dos lladres. La Nuri té por que l'ombra de la fotografia sigui un lladre que els vigila. La Teresa s'adona que una nova pacient, la Lali, té blaus, que ha tapat amb maquillatge. L'Alícia no acaba de sortir-se'n amb la feina de la consulta. Se li notifica a la Berta el nivell de colesterol del Monràs. La Isona explica a l'Enric que li han suspès el treball.

 • Ventdelplà - capítol 305
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 305

  La Clàudia es quedarà a viure a Ventdelplà amb la seva filla Gemma. El Biel veu la nena i queda enlluernat. A més, l'Enric marxa a un congrés a Bilbao per presentar una ponència. La Isona queda amb el Nil, un company de facultat, perquè li faci un treball a canvi de diners. La Teresa veu com l'Alícia es complica la vida amb l'assumpte del club de tenis, per no parlar dels seus problemes econòmics. El Julià perd una serp.

 • Ventdelplà - capítol 304
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 304

  El Biel no es pot treure del cap el David. L'Alícia se n'informa i prova d'animar-lo. Ella també està tocada per la ruptura amb el Dani. El Julià vol disculpar-se amb la Teresa, però ella no es mostra gens receptiva. La Nuri no gosa anar a casa de la Teresa a recollir els seus objectes personals. Els nens volen fer una panera per la crisi i així guanyar diners per anar a la neu. El Sergi vol parlar amb la Teresa de la idea de la Clàudia per al seu nou negoci.

 • Ventdelplà - capítol 303
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 303

  El Biel sap que la Teresa i el David s'han separat. El noi vol anar a parlar amb el David. El Sergi està abatut per la decisió de la Teresa, que vol que es donin un temps. La Nuri vol fer costat a la Teresa, però ella la tracta amb fredor. La Maria es recupera del desmai i dissimula davant dels altres. El Monràs no troba la cartera i està convençut que l'hi han robat. La Clàudia es planteja engegar un negoci propi.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  En David no sap si té dret a reaparèixer en la vida de la Teresa ara que ella té parella. Els mossos, però, la citen i li expliquen tota la veritat. En Jaume reacciona esbroncant el seu germà. En Martí, en canvi, no pot reprimir l'admiració que sent pel seu pare. En Martí cedeix Cal Brinco per fer-hi el pessebre vivent. En Monràs aconsegueix que ell i la Berta facin de Josep i Maria a canvi de cedir el bestiar de la seva granja.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  La Cèlia prepara el testimoni de la Judit de cara al judici. Ella explica que si no ha vingut abans és perquè desconeixia la gravetat de la situació. La Teresa reconeix a la Cèlia com l'examant d' en Jordi. En Sergi dóna la cara pel Martí quan la gent del poble el rebutja. La Cristina ho presencia. Els Brincos fan la mudança. L'Isabel és a punt de cremar una pila de coses quan troba el que podria ser una prova de cara al judici.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  La Cèlia comunica al Martí que el Monràs ha presentat una denúncia contra ell. L'advocada està convençuda que la millor estratègia és pactar amb l'Andreu. La Nuri no sap fins quan podrà aguantar la mentida sobre el David. Tot el poble xafardeja sobre la relació entre la Teresa i el Sergi. L'Enric vol fer un article sobre el cas de la Mònica. La Isona els troba tots dos a casa i marxa en sentir-se incòmoda.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Sergi no es treu del cap l'actitud de rebuig de la Cristina. El Roger i la Cristina comencen a fer més estreta la seva relació. El noi es disculpa per haver-li enviat els documents que descobrien la paternitat del Sergi. La Berta ho deixa tot preparat perquè el Paco i el Monràs es quedin el cap de setmana amb els nens. Els dos homes, però, discuteixen constantment per tonteries i no segueixen el pla marcat.

 • Ventdelplà - Capítol 298
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Capítol 298

  La Nuri no diu res a la Teresa i decideix guardar el secret. La Cristina torna al poble per refer-se d'un control mèdic. L'Elisabet la posa al dia sobre en Martí i la protegeix del seu pare biològic. La Clara celebra que el jutge hagi donat l'autorització perquè pugui casar-se amb l'Ousmane.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  La Nuri s'ha assabentat que el David és viu. El Jordi intenta calmar-la i li explica tot el que ha passat fins al moment. La Nuri es decideix a explicar-li a la Teresa el que acaba de descobrir. El Martí explica a la Cèlia que va pegar a l'Andreu amb l'aixada, i ella l'informa que li poden caure entre sis i dotze anys de presó. El Biel i el Roger esperen el resultat del sopar que van preparar per als seus pares; la Teresa, però, necessita temps i vol anar a poc a poc.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  La Raquel i un policia judicial s'enduen el Martí a comissaria. La Isona no aconsegueix quedar amb l'advocat del Martí, però es disposa a treure diners per la fiança. L'Enric li recrimina que s'impliqui tant a favor del noi. El Jordi decideix informar el David sobre els problemes del seu fill. Entre la Teresa i el Sergi hi ha una certa tibantor. El Roger i el Biel es distancien, incòmodes pel que passa entre els seus pares. La Isabel està contenta perquè torna el Jaume.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  La Teresa explica a la Nuri la declaració del Sergi, però es mostra indecisa sobre què és el que vol ella. El Sergi aclareix al Roger que la Clàudia no és la seva parella i que cap dona podrà substituir la seva mare. La Isona se sent inquieta quan no localitza el Martí. Quan finalment el troba, ell no explica la visita de la Raquel i l'escorcoll de la casa. La Berta se sent culpable per la pèrdua de la medicació de la Dora. Ella ho encaixa, però se sent dolguda. El Xavi convenç el Llibert perquè faci un últim programa a la ràdio i s'acomiadi així dels oients.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Sergi cada cop està més a prop de la Teresa, que es comporta com l'amiga ideal. La Clàudia, una amiga del Sergi, apareix a Ventdelplà per fer una visita a l'arquitecte. El Martí està convençut que l'ha apallissat algú al servei del Monràs i l'amenaça de mort. Mentrestant, l'Andreu és al quiròfan:; potser perdrà un braç. La Dora va a Barcelona a fer-se les proves perquè l'admetin a l'assaig clínic de la fundació ACE. La dona insisteix a participar en el programa del Llibert.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Martí amaga a la Judith que ha descobert la seva traïció, però no pot fer l'amor amb ella. Després de felicitar-los per haver-li pres el negoci, el Martí fa fora els Brincos de les seves terres. El noi, a més, es proposa tornar-li al Monràs l'última jugada que li ha fet. El Jordi confessa a la Teresa que està fart de ser l'amant de la Nuri i que voldria que tot es destapés d'una vegada. La Clara i l'Ousmane estan indignats perquè el jutge els ha denegat el permís per casar-se. La Isabel proposa fer una recollida de firmes. El Xavi vol tractar el tema a la ràdio.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  La Nuri i la Teresa prefereixen seguir sent amigues i no criticar-se per les seves respectives relacions amb el Jordi i el Sergi. El Jordi intenta guanyar-se l'Alba, però la nena no cedeix fàcilment. La Judith dóna informació al Monràs sobre els negocis del Martí. La Clara ensenya a la Teresa les fotos del cap de setmana amb l'Ousmane i la fa pensar en el David.

Anar al contingut