• Ventdelplà - capítol 336
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 336

  La visita del Julià reconforta la Teresa. Tots dos passegen després de sopar i el Julià decideix quedar-se a l'hotel a passar-hi la nit. La Teresa recupera la moral gràcies a un discurs emotiu del seu amic. De sobte, tots dos es fan un petó. La Raquel es troba amb un amic mosso que li diu que està sorprès que una dona com ella vulgui casar-se. El Biel confessa a la Isona el que sent per la Gemma i ella l'esperona a obrir-se a la noia.

 • Ventdelplà - capítol 335
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 335

  La Teresa fingeix optimisme davant del Julià. Ell coneix força bé la seva amiga i sap que tot plegat és una façana rere la qual amaga el seu verdader estat d'ànim. La Isona, en canvi, admira la fortalesa de la seva mare i no s'adona que flaqueja. Durant la reunió de les dones, la Teresa no es veu amb forces per continuar i marxa. Després explica a l'Àlex que, de moment, no pot seguir amb la feina de la casa d'acollida. La Raquel va al jutjat amb la Teresa i comprova que el seu estat d'ànim no és gens bo.

 • Ventdelplà - capítol 334
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 334

  L'Àlex i la Isona es fan un petó, i la Teresa els veu. L'Àlex tem la seva reacció, ja que la Isona ha estat fins no fa gaire la seva pacient, i la Teresa podria pensar que ell s'ha aprofitat de la situació. La Nuri vol fer l'amor amb el Jordi, però ell la defuig. La Nuri se sent marginada en veure que la Clàudia segueix consultant-li els dubtes al Jordi, malgrat que ell ja no treballi per ella. L'Elisabet sap que el Jordi no té feina i de seguida li fa una bona oferta. Ell ho explica a la Clàudia, que li fa una contraoferta. La Nuri no se'n sap avenir. El Tomàs dóna diners a la Xia Li per a ella i perquè vagi a comprar. La Tura s'adona que la noia s'ha quedat un vestit seu per arreglar-se'l i retreu al seu pare que accepti el seu servilisme. Ell es defensa i li diu que no l'obliga pas a res. El Ramiro i la Marcela no es posen d'acord sobre quin menjar han d'oferir pel casament del Julià. Instat pel Paco, el Ramiro decideix canviar a l'últim moment el menú de la Marcela.

 • Ventdelplà - capítol 333
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 333

  La Teresa arriba al lloc del crim i descobreix la tragèdia. El Sergi vol donar-li el seu suport, però la Teresa manté en tot moment les distàncies. La Xia Li diu al Tomàs que pensa anar-se'n de casa seva. Però el Tomàs, sense ell adonar-se'n, s'ha anat fent a la idea de viure amb la noia i la seva filla. La Maria i l'Ariadna arriben al poble. L'Ariadna es quedarà a viure a Barcelona amb la Maria. La Berta desconfia de la Pilar. L'Ariadna sospita que la Pilar ha pres diners a la seva mare.

 • Ventdelplà - capítol 332
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 332

  La Teresa està fotuda per la ruptura amb el Sergi. El Roger vol deixar els estudis i fer-se un tatuatge. L'actitud rebel del noi exaspera el Sergi, que també està tocat pel trencament. La Gemma intenta escriure una carta al seu pare però no se'n surt. Finalment, decideix anar-lo a veure. La Lali se sent amb forces per dur les regnes de la seva vida, així que decideix buscar un pis per a viure-hi sola.

 • Ventdelplà - capítol 331
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 331

  La Lídia explica a la Teresa i l'Àlex que el seu ex li està fent la guitza. Als nous pisos, l'Àlex no té lloc per fer-hi les reunions amb el grup de dones maltractades i la Teresa els ofereix casa seva. La Teresa ha d'anar de matinada a buscar una dona a la comissaria, però s'adorm al volant. S'emet l'anunci de gelats on apareix una Angèlica explosiva. El Paco comença a preocupar-se, però la Ruth creu que no n'hi ha per tant. L'Àlex fa l'última sessió amb la Isona, que creu que no necessita més teràpia.

 • Ventdelplà - capítol 330
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 330

  L'Angèlica grava un espot anunciant un gelat. El Tomàs, tip de tenir la Xia Li i el seu fill a casa, demana a la Tura que se'n vagin. El Jaume anirà a viure a Cal Brinco. L'incendi no li ha permès salvar cap moble, però se sent feliç i agraït davant l'ajuda dels seus amics, especialment de la del Monràs. L'Alícia es mor de ganes d'adquirir uns vestits d'un dissenyador d'última moda, però la merceria no ho pot assumir.

 • Ventdelplà - capítol 329
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 329

  El Monràs menteix a la Berta sobre els motius pels quals el Jordi ha deixat la feina. La dona, però, s'adona que en passa alguna quan la versió de l'acomiadament que expliquen el Jordi i el Monràs no coincideixen. La Xia Li explica a la Tura que el Magí va desentendre's de la criatura. L'Angèlica arriba a la fase final d'un càsting per un anunci. La Nuri vol deixar de treballar per la Clàudia, perquè no arriba a fer tota la feina.

 • Ventdelplà - capítol 328
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 328

  El Jordi comenta al Monràs que falten dos bidons de petroli, i comença a sospitar que alguna cosa no rutlla. La Nuri comunica a la Teresa que es casa amb el Jordi. La col·lecta per refer Can Rata tira endavant; es decideix fer-ne publicitat per la ràdio. El Xavi proposa a la Mònica de fer un programa sobre llibres.

 • Ventdelplà - capítol 327
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 327

  El Monràs i la Isabel consolen el Jaume després de la destrossa de Can Rata. La Berta descobreix la cremada al braç del Monràs. Ell se sent cada cop més culpable i el poble, en canvi, el considera un heroi. La Nuri no es troba bé i el Jordi se l'endu a l'hospital. L'Elisabet confirma que el projecte de club de tenis no serà possible. El Tomàs li dóna suport.

 • Ventdelplà - capítol 326
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 326

  La Lali troba l'Esteve estrany i no sap per què. Apareixen rastres de la presència d'un estrany al voltant de Can Rata i a la noia li agafa por. Poc després s'hi declara un incendi. La Clàudia veu com la Gemma s'aïlla cada cop més, però l'Àlex creu que el millor és no pressionar-la. La Teresa explica al Biel la veritat sobre el que li passa a la Gemma i li demana que li faci costat.

 • Ventdelplà - capítol 325
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 325

  La Gemma xateja amb un estrany i la Clàudia pateix. A la reunió de dones maltractades, la Lali diu a la Lídia que el noi amb qui surt ara no és tan diferent del seu exmarit. La Isabel prohibeix un programa a la ràdio sobre el futur club de tenis. El Xavi no suporta més la Isabel. La Gemma anuncia al Roger i al Biel que el Carles té entrades per a un concert a Granollers. El Biel se sent una mica gelós. El Jaume no pot continuar amb les dones maltractades a casa. Necessiten que marxin de Can Rata abans de la temporada d'estiu.

 • Ventdelplà - capítol 324
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 324

  La Teresa segueix estupefacta pel que li ha fet el David i calla la veritat davant els seus fills. El David s'adona del mal que ha fet a la Teresa. La Nuri i el Jordi sorprenen el Julià demanant-li que sigui el padrí del nen. El Julià i la Raquel els sorprenen amb la notícia del casament. El Ramiro i el Paco planegen organitzar un bon comiat de solter. La Dora pateix per l'estat de la Maria i per ella mateixa. El Llibert amaga a la gent que no té carnet.

 • Ventdelplà - capítol 323
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 323

  El David no fa marxa enrere en els seus plans de demanar la custòdia compartida. La Teresa, però, creu que té totes les de guanyar. El Biel demana al David què és més important per ell, la família o la feina. El Julià aconsegueix posar-se en contacte amb la Raquel, però ella se'l treu de sobre. La Maria, que ha vingut a veure la Dora, ha fet una baixada molt forta. La dona segueix obsessionada en l'assaig de la fundació ACE i demana ajuda a la Dora per recuperar la seva medicació. El Jordi ha pensat que el nen es digui com ell, però la Nuri, que no obre boca, no ho té gens clar.

 • Ventdelplà - capítol 322
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 322

  El Julià comunica a la Teresa la seva preocupació perquè és descendent del bandoler. La Teresa al·lucina. Tot el poble va de corcoll amb el rodatge. El Monràs s'ofereix a pagar la meitat del càtering a canvi d'un paper. El Llibert segueix entestat a demostrar que el bandoler Guillem no era cap lladre violador. L'Elisabeth i el Tomàs dissimulen la seva relació, però el Màrius els enxampa. El Sergi es mostra esperançat de trobar feina.

Anar al contingut