• Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  Els de la immobiliària tenen un possible comprador per a la casa del Gustau però les seves intencions estan molt lluny del que la Teresa esperava. Sense cap escrúpol, pretenen tirar la casa a terra i fer-hi apartaments de luxe. Per si no en tenia prou amb això i haver de vendre els llibres del seu oncle, també haurà de prescindir dels serveis de la Nuri. La notícia s'escampa pel poble a tota velocitat i les reaccions de la gent no es fan esperar. La Teresa demana ajuda a la seva filla per explicar al seu germà que se separa del seu pare.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  Al David li ha sorgit un imprevist i no pot acompanyar la Teresa a Barcelona a recollir les seves coses. Hi anirà amb la Nuri i la Isona mentre la Mònica i el Rafa es queden fent de cangurs del Biel. El David deixa molt clar al Damià que no pot ser a casa mentre hi sigui la Teresa però torna, expressament, abans de l'hora convinguda. La situació és violenta perquè, a més, la Teresa ha descobert que el Gustau va morir just després de parlar amb ell per telèfon. La Roser comença a veure la Teresa amb uns altres ulls i es penedeix d'haver estat còmplice del Damià. Quan tornen a Ventdelplà, el David li comunica que ja s'ha fixat la data per al judici de mesures prèvies per a la separació.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  En Damià s'ha presentat per sorpresa a Ventdelplà i vol que se'n tornin amb ell. La Isona truca al David perquè vingui a ajudar a la seva mare. La gent del poble comença a criticar la Teresa perquè no cedeix la biblioteca del Gustau a l'Ajuntament i la ven a un col·leccionista que no és de Ventdelplà. A més, comença a sentir-se vigilada pel seu marit. Mentrestant, la Mònica ha de patir el rebuig de la seva colla perquè ha deixat en Pau i començar a sortir amb en Rafa, un membre d'una colla de "xirucaires".

 • Ventdelplà

  La Nuri li diu a la Teresa que el Gustau li ha deixat la casa en herència, perquè és l'única parenta que tenia. La casa és seva però està hipotecada i ella no pot pagar-ne les despeses, necessita diners per refer la seva vida i no dependre del seu marit, en Damià, que truca sovint a ella i als seus fills per intentar que tot torni a ser com abans. No entén que la Teresa no pensi tornar a viure amb ell.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  La Teresa arriba al poble del seu oncle Gustau, però aquest, delicat de salut, ha mort d'un atac de cor mentre l'anava a buscar amb cotxe. Per tant no hi trobarà el refugi i l'aixopluc que hi buscava. A mes, el seu marit li ha tallat el compte bancari i es troba tota sola al poble, sense diners ni família. La gent del poble la considera una nouvinguda de Barcelona de qui desconeixen les intencions. De moment només podrà comptar amb un cert suport de la Nuri, la noia que porta la casa i els assumptes del seu oncle.

 • Ventdelpla
  Veure vídeo

  Ventdelpla

  La Teresa Clarís és una mestressa de casa, casada amb en Damià Delmàs, un advocat de prestigi de Barcelona. Té dos fills, la Isona de 15 anys i en Biel de 8, i la carrera de metgessa acabada, però va exercir durant poc temps. El seu marit aviat va fer-li deixar tot per ocupar-se dels fills i sobretot d'ell. La seva relació va ser bona mentre va acceptar ser només la seva dona però, quan ha volgut recuperar una mica d'independència, tot es complica. Finalment, ha de fugir i refugiar-se temporalment a casa del seu oncle Gustau, a Ventdelplà.

Anar al contingut