• Ventdelplà - capítol 350
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 350

  La Isona creu reconèixer el seu agressor, però s'equivoca. El Cuenca li comunica que han detingut un possible sospitós. A la roda de reconeixement, La Isona l'identifica com el seu agressor. El Cuenca i la Raquel, però, han d'informar la Isona i la Teresa que el presumpte agressor ha sortit en llibertat perquè algú li ha donat una coartada. La Isona està espantada i enrabiada.

 • Ventdelplà - capítol 349
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 349

  A la Isona surt d'una entrevista de feina i un home puja al cotxe darrere seu i l'amenaça amb una navalla disposat a violar-la. L'home obliga la Isona a conduir fins a un trencall de la carretera, però la Isona, abans d'arribar-hi, provoca un accident. La Raquel la porta a casa, però la Isona li demana que no en digui res a ningú i s'enganya a si mateixa fent veure que no passa res.

 • Ventdelplà - capítol 348
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 348

  IBM.Data.Informix.IfxClob

 • Ventdelplà - capítol 347
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 347

  La pel·lícula més antiga de la comarca resulta ser una cinta porno d'un avantpassat de la Nuri. La Nuri i el Jordi reben la cinta i la veuen davant del Monràs i la Berta. La Nuri queda profundament avergonyida. El Jordi, a més, no dóna gaire importància a l'assumpte de la besàvia, fet que encara la irrita més.

 • Ventdelplà - capítol 346
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 346

  La Raquel i la Teresa parlen de com va anar la cita amb en Cuenca. Arriba en Julià i la Teresa marxa perquè no hi vol parlar, i la Raquel no entén aquesta actitud de la Teresa. El Julià ha de mentir sobre el que passa. La Mossa explica a la Nuri la trobada amb la Teresa; totes dues decideixen parlar-hi i explicar-li que la cita a cegues va ser idea seva. Tot i que creuen que aquest és motiu del seu malestar, la Nuri sospita que hi ha alguna cosa més.

 • Ventdelplà - capítol 345
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 345

  La Teresa evidencia al Julià que sap que busca un fill amb la Raquel i li retreu que jugui a dues bandes. La Raquel demana ajuda a la Nuri per trobar un pis per a en Cuenca, que s'acaba de separar. En Julià no pot evitar que la Raquel munti un sopar perquè en Cuenca i la Teresa es coneguin, però la Teresa ho rebutja. La Nuri convenç la Teresa perquè es quedi a casa seva.

 • Ventdelplà - Cap. 344
  Veure vídeo

  Ventdelplà - Cap. 344

  La Teresa i la Mònica busquen fotos d'en Gustau per a una exposició homenatge i en troben una d'en Julià quan era jove. La Nuri s'enfada perquè ningú li ha dit res de l'homenatge a en Gustau. En Jordi li demana a la Isabel que la tinguin en compte. La Mònica entrevista la Nuri, que, empipada, la fa sentir malament per haver-la deixat de banda.

 • Ventdelplà - capítol 344
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 344

  La Teresa i la Mònica busquen fotos d'en Gustau per a una exposició homenatge i en troben una d'en Julià quan era jove. La Nuri s'enfada perquè ningú li ha dit res de l'homenatge a en Gustau. En Jordi li demana a la Isabel que la tinguin en compte. La Mònica entrevista la Nuri, que, empipada, la fa sentir malament per haver-la deixat de banda. En Julià, tot i mantenir les distàncies, ajuda en Monràs quan se'l troba a la carretera amb una roda punxada. En Monràs ha d'afrontar diversos problemes, i un és desfer-se d'una quantitat important de diner negre. L'home recorre a en Paco perquè els hi ingressi a Andorra, que l'engega. En Rafa i l'Ester arriben al Tramuntana i el troben buit. La parella sembla que no està en el seu millor moment. Tot i això, es mostren disposats a fer el que calgui per salvar el bar. La Dora no es recorda de l'Ester. L'Ester se l'endu a fer un vol i mira de convence-la perquè entri al Tramuntana. La Dora, però, no s'hi atreveix. La Mònica vol ajudar a recuperar el Tramuntana i demana a l'Ester que vagi a la ràdio a parlar de l'exposició que es farà al bar. En Monràs es planteja invertir els diners al Tramuntana, però en Paco li diu que accepta la seva oferta d'anar a Andorra a ingressar-los. En Paco es vesteix d'incògnit per anar fins a Andorra. En Julià i la Teresa miren fotos antigues i ell li diu que l'estima i li fa un petó.

 • Ventdelplà - capítol 343
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 343

  En Paco i Julià es lamenten de les seves misèries. Ramiro els fa un discurs positiu i optimista, però, encara no ha acabat, que algú li truca i li diu que se li ha inundat la casa. Amb les presses, Ramiro oblida el pots de salsa brava fora de la nevera. Marcela va desbordada tota sola al bar i demana a Julià que l'ajudi. Julià serveix les taules i dóna la salsa brava als clients.

 • Ventdelplà - capítol 342
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 342

  La Teresa i en Julià decideixen oblidar el que va passar. La Raquel prepara una nit especial a en Julià després de tenir-lo abandonat a causa dels exàmens, però tots dos acaben suspenent la celebració per falta d'ànims. La Teresa veu com un home maltracta la Mercè, una de les dones de Can Rossinyol. Ella prova de treure'n més informació parlant amb en Jonàs, el seu fill, però la Mercè els interromp a mitja conversa.

 • Ventdelplà - capítol 341
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 341

  En veure el nadó de la Nuri i en Jordi, a en Julià se li desperta l'instint paternal, però la Raquel no s'hi veu, fent de mare. En Julià demana a la Teresa que li faci la prova per saber si pot tenir fills. La Raquel convenç un company mosso perquè es presenti a un examen de promoció quan l'altre ja pensava tirar la tovallola. La noia està completament absorbida pels exàmens i no atén a res més. La Nuri pregunta a en Jordi si ja li ha dit a en Julià que ha decidit canviar de veterinari a les granges.

 • Ventdelplà - capítol 340
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 340

  En Jordi no pot pagar la nòmina als treballadors de les granges. En Monràs, però, no vol treure els diners abans de saber què valdrà indemnitzar l'Elisabet i en Jaume. Sense trobar cap altra sortida, en Jordi demana al gestor que prepari els papers per a l'acomiadament dels treballadors. En Jordi s'enfonsa en adonar-se que haurà de fer fora els seus companys. I més quan aquests vénen a dur-li un detall per quan neixi el seu fill. La Nuri arriba al CAP i l'Enric li diagnostica preeclàmpsia. Una urgència l'obliga a sortir i dóna les pertinents a l'Agnès, però l'altra no entén el que vol. En tornar, l'Enric veu que l'Agnès encara no ha avisat l'ambulància i perd els estreps amb la noia. En Jordi s'endú la Nuri amb cotxe a l'hospital, tot i que l'Enric li aconsella esperar l'ambulància. En Julià coneix la Diana, que ven productes de veterinària. La Marcela els veu i arrufa el nas. En Julià té bona sintonia amb la noia, que li proposa que la seva clínica sigui absorbida per un grup més gran. A la Teresa i l'Àlex no els renoven el contracte dels pisos on viuen les dones maltractades. La Tura arriba a casa i hi troba un grup de turistes. En Paco i en Ramiro pensen que el turisme rural és un bon negoci, però la Tura no ho veu tan clar. La Teresa i l'Àlex, en canvi, creuen que Can Rossinyol podria ser un bon lloc per acollir les dones maltractades. L'Enric i la Mònica decideixen anar a viure junts a Barcelona d'aquí a un temps. La Isabel demana a la Mònica que sigui tècnica de cultura i ella accepta. Mentrestant, l'Enric fa passos per obtenir un trasllat a Barcelona.

 • Ventdelplà - capítol 339
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 339

  En Monràs arriba a la presó de Girona. La Berta està molt trasbalsada i en Llibert li fa costat. A la presó, en Monràs és intimidat pels presos i es veu obligat a acceptar que un d'ells el protegeixi. Per guanyar-se en Ramon, el seu company de cel·la, compra una tele. En adonar-se que li han robat la targeta dels diners, en Monràs explota i es baralla amb en Ramon, a qui acusa d'haver-l'hi robada. L'Elisabet vol quedar-se al poble i lluitar contra en Monràs.

 • Ventdelplà - capítol 338
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 338

  Marcela atabala Julià amb comentaris sobre el comiat de solter i el casament. Raquel somnia que rep una trucada de feina i abandona la cerimònia a mitja celebració. Jaume explica a Isabel que Monràs va cremar Can Rata. Isabel recrimina a Monràs el que va fer i l'adverteix que el denunciaran. Elisabet diu a Cristina que està sortint amb un home. Roger porta una música a Biel, però no triga a adonar-se que l'altre està més preocupat per la seva incipient relació amb Gemma que no pas pel grup.

 • Ventdelplà - capítol 337
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 337

  La Teresa torna a la seva feina a l'associació amb una insospitada energia. Ella i el Julià fa dies que no es veuen. Ell prepara el seu casament: aquesta nit dormirà fora de casa per no veure la núvia amb el vestit. El Paco convenç el Ramiro per fer un comiat de solter improvisat al Julià. La Cristina ve pel casament i les dues amigues decideixen muntar un sopar a casa. La Teresa no hi vol anar, però la Isona li fa veure que no té cap altre remei. El Jaume i la Isabel volen tornar al Monràs una part dels diners, però ell, que encara se sent culpable, els rebutja. A poc a poc, el Monràs va guanyant-se el perdó de la Berta. El Jaume regala a la parella una tele per sorpresa. El Monràs es mostra disposat a confessar la veritat. La Isona farà classes de repàs a l'Angèlica, perquè la nena pugui compaginar els estudis amb la carrera artística. El Pinyol arriba amb l'oferta de fer un videoclip. La Ruth s'emociona, però tem la reacció del Paco. El Tomàs s'adona que la Xia Li enyora la seva família i, per animar-la, li proposa preparar un àpat xinès. El Tomàs decideix posar-se en contacte amb la família i localitza Wang Li, el germà de Xia Li, que queda parat de saber que té una neboda.

Anar al contingut