"Els visitants" ja són aquí. Els tenim entre nosaltres. Apareixen simultàniament a totes les grans ciutats del planeta i porten un missatge de pau. Volen compartir els seus coneixements tecnològics i una idea d'unitat, evitant que les fronteres o la por ens divideixin. Volen que ens congreguem. I, per tal d'aconseguir-ho, apel·len a un aspecte determinant de la condició humana: la devoció.

"Els visitants", que d'entrada són vistos com una amenaça, ràpidament es converteixen en objecte d'admiració i en un vincle amb tot allò que queda fora del nostre abast. Per l'adolescent Tyler (Logan Huffman), representen l'oportunitat de formar part d'una cosa gran, que ofereix esperança, un convenciment que encara reforça més l'atractiva visitant Lisa (Laura Vandervoort). Per en Chad (Scott Wolf), un ambiciós presentador de notícies, l'entrevista en exclusiva amb l'Anna (Morena Baccarin), la líder dels visitants, és vital per encapçalar tots els índexs d'audiències. El pare Jack (Joel Gretsch), un capellà de fe dubtosa, no acaba de creure en la rectitud dels visitants i decideix anar a cercar la veritat fora de l'església.

Hi ha altres dissidents que també desconfien del que diuen que són "els visitants", com ara en Ryan (Morris Chestnut), que es veu obligat a prendre una decisió que li canviarà la vida quan apareixen, decisió que podria arribar a afectar la seva xicota, la Valerie (Lourdes Benedicto). I quan l'agent de la brigada antiterrorista de l'FBI Erica Evans (Elisabeth Mitchell) descobreix, tot investigant la formació d'una cèl·lula terrorista, què hi ha en realitat darrere l'aparença tan sorprenentment humana dels visitants, res serà més important que fer front a aquest nou món, ja que tot està en joc. Sens dubte, comença a despuntar un nou dia.

La producció executiva d'"Els visitants" va a càrrec de Scott Peters ("The 4400", "The Outer Limits"), Jeffrey Bell ("Alias", "Day Break", "Angel"), Steve Pearlman ("Reunion", "Related") i Jace Hall ("F.E.A.R.", "Condemned: Criminal Origins video games"). Creada per Kenneth Johnson, la sèrie va ser desenvolupada per Scott Peters.
Anar al contingut