CAÇADORS DE BOLETS

Els "Caçadors de bolets" tornen dilluns a la graella de TV3

Dilluns torna "Caçadors de bolets", el programa divulgatiu sobre el món dels bolets que ens permetrà també conèixer des de l'humor i la ironia, com són i què pensen els boletaires.

Per tercera temporada consecutiva l'equip de "Caçadors de bolets" acompanyarà uns boletaires disposats a omplir el cistell amb els seus bolets preferits.

Els caçadors de bolets recorreran els boscos del país buscant el reig, el cep, el rovelló, els rossinyols, els fredolics, els camagrocs, les llenegues, els carlets, els peus de rata, les llores.

En aquesta edició a cada capítol l'equip del programa visitarà una comarca diferent. Aquest any, "Caçadors de bolets" anirà per primer cop al Priorat o el Baix Ebre, zones poc conegudes per la seva tradició en la recol·lecció de bolets.

"Caçadors de bolets" pretén divulgar el món dels bolets des de l'humor i la ironia i mostra la passió que cada tardor sorgeix entre els boletaires. Tant els aficionats com l'equip del programa esperen saber si les pluges del final de l'estiu com les de l'inici de la tardor garantiran una temporada tan bona com la passada, o, en canvi, en portaran una de desastrosa com la de fa dos anys.

Aquesta sèrie divulgativa del Departament de Documentals i Nous Formats de TVC també seguirà buscant les millors receptes de la cuina dels bolets, tant a les cases com a les cuines dels millors restaurants.

Aquest any "Caçadors de bolets" continua apostant per l'humor de Teatre de Guerrilla. En Fel, en Xuri i en Quim es miraran el programa des de casa seva i ficaran cullerada en una de les novetats del programa: un suggeridor consultori conduït pel micòleg i assessor de la sèrie, Enric Gràcia.

En el primer episodi anirem amb el Bartomeu de Taradell a buscar reig, "el rei del bosc", "la pepita de oro", el "xec en blanc" dels boletaires.

En les dues temporades anteriors, "Caçadors de bolets" ha tingut uns excel·lents resultats d'audiència. Els 14 capítols del 2005 els van veure una mitjana de 852.000 espectadors i va tenir el 30,2% de quota.
Anar al contingut