DURANT L'ESTIU

Aquest estiu el K3 també els caps de setmana

Aquest estiu el K3 també oferirà programació infantil i juvenil durant els caps de setmana amb les millors sèries del Club Super3 i el 3XL.net.

Aquest estiu, el K3 ofereix programació infantil tots els caps de setmana. La programació infantil comença, amb el "Club Super3", a TV3 a les 08.00 i, a partir de les 12.00, es trasllada a K3.

A les 12 ens retrobarem amb les sèries: "Starla i les amazones de les joies", "Lacets", i "La vida secreta de la Sabrina". A la tarda, a partir de les 17.00, els més petits tenen una cita amb el "Super3mic" i les sèries "En Danny i el pare", "La vaca Connie" i "Teo". El Super3 s'acabarà amb dos capítols de "Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita".

Volies més 3XL.net? Doncs durant tot l'estiu ens tindràs també els caps de setmana.

A partir de l'1 de juliol tornarem a passar junts els caps de setmana. L'emissió del programa serà dissabtes i diumenges al migdia, de 13.30 a 15.30. El 3XL.net de cap de setmana s'omplirà dels nostres reportatges i de sèries d'animació. "Bo-Bobo", "Els dotze regnes" i "Corto Maltès" són les sèries que veuràs en la programació dels caps de setmana. Aquesta nova programació començarà l'1 de juliol i durarà fins al 10 de setembre. Tot el teu estiu amb el 3XL.net també els caps de setmana.

"Blau"

A partir del 4 de juliol podràs tornar a veure i viure la història d'amor del Kaoru i l'Aoi. Tot indica que el destí farà realitat els somnis d'aquests joves promesos pels seus pares des que eren petits. Però hauran de superar tots els entrebancs que s'interposen en la seva relació.

L'Aoi té clar que el noi de la seva vida és el Kaoru, però el jove estudiant rebutja la noia, ja que aquesta li recorda el seu passat familiar profundament tradicional.

Si ja coneixes "Blau", amb el 3XL.net podràs reviure la lluita dels dos protagonistes per la conquesta del seu amor. I si no l'has vist, segur que n'has sentit parlar perquè "Blau" és un anime que triomfa gràcies a la qualitat de l'animació, els guions, les cançons i el disseny de personatges. Aquesta sèrie està basada en un manga de Kou Fumizuki que porta el mateix títol i que va tenir molt èxit al Japó.
Anar al contingut