PRIMERA CONVENCIÓ

Espai8 reuneix 500 membres en la Primera Convenció al saló del manga

El joc virtual, en xarxa i multiplataforma del 3xl.net reuneix 500 membres de la seva gran comunitat en la primera convenció celebrada al Saló del Manga de Barcelona.

Un any després de la creació d'Espai8, el joc multiusuari en línia que combina el rol i l'estratègia, l'espai multiplataforma juvenil de Televisió de Catalunya, 3xl.net, va reunir 500 membres de la seva gran comunitat en la Primera Convenció Espai8. Va ser el cap de setmana del 30 i el 31 d'octubre, al Saló del Manga de Barcelona, quan els usuaris van poder trobar-se, conèixer-se i discutir estratègies comunes sobre el joc.

L'Espai8 consisteix, previ registre gratuït a la web www.3xl.net/espai8, a crear-se un personatge d'una tribu determinada i fer-lo prosperar, treballant sol i en grup amb la resta d'habitants del seu planeta (altres jugadors). S'han d'assolir objectius individuals i col·lectius i els més importants són evitar els atacs de tribus d'altres planetes i l'atracció fatal del forat negre. En el seu any de vida, el joc ha aplegat un gran nombre de jugadors, que a dia d'avui formen una comunitat de 20.000 usuaris.

El primer dia de la convenció van trobar-se totes les races que habiten l'Espai8 i fins i tot va haver-hi un casament entre dos usuaris que van decidir dir-se "sí" al mateix Saló del Manga.

Diumenge, els jugadors van expressar les seves idees als responsables del desenvolupament del joc, de l'empresa X-Lives, i van participar en un taller de dibuix amb l'autor de les il·lustracions de les tribus, Àlex Gallego. També es va fer una gimcana, l'elecció de Miss i Míster 8 i la presentació de l'últim joc per a telèfon mòbil basat en l'univers d'Espai8, "Vampirs màgics". Com a cloenda es va organitzar una assemblea general per parlar del joc i del seu futur.

Espai8 és un joc produït per CCRTV Interactiva que ha estat totalment realitzat per empreses i professionals catalans. La productora X-Lives és la responsable del desenvolupament del joc, Àlex Gallego és l'autor de les animacions, il·lustracions i disseny gràfic i l'empresa Tempos 21 la responsable de les aplicacions SMS. L'operadora de telefonia mòbil Amena és l'empresa col·laboradora d'Espai8.
Anar al contingut