En Peyu, amb un dels seus fans
En Peyu, amb un dels seus fans
Sant Jordi

Una intensa jornada de signatures també per a les cares populars de TV3

Són cares populars a TV3. Alguns són autors consagrats i d'altres, autors novells

En Peyu de l'"APM?"
"Ole tu!!!" és la secció de l'"APM?" en què en Peyu es dedica a recollir els nyaps urbanístics de Catalunya, però també és el títol del llibre que recull totes aquestes rareses. En Peyu ha volgut capgirar la tradició de les dedicatòries i ha decidit que, si ell signa, els lectors també. Explica que la dedicatòria que li ha fet més gràcia "és la d'una senyora que ha escrit tota decidida: 'Bravo!'"

Martí Gironell, periodista, escriptor i tot un veterà de Sant Jordi
En Martí Gironell viu el Sant Jordi com a escriptor des del 2007. Aquest any presenta el llibre "Strappo". Per a ell, cada any Sant Jordi és diferent, però insisteix que, més enllà de la jornada de signatures, "els llibres s'han de cuidar i mantenir per fidelitzar el lectors arreu de Catalunya".

Albert Espinosa, l'autor de "Polseres vermelles"
Per a l'Albert Espinosa, és un dia de molta felicitat i ple d'abraçades. Ens ha parlat del seu llibre "Un món blau: estima el teu caos" com d'un fill nou que vols que la gent estimi. De fet, la gent li ha comentat que, dels seus llibres, és el que més els ha agradat. Per ell també és el favorit. Per tant, diu, és una "connexió perfecta".

Francesc Rosés, l'expert de la Fórmula 1
S'estrena com a escriptor amb el llibre "Així és la Fórmula 1". Explica que avui molts companys periodistes es pensaven que era al tradicional esmorzar d'escriptors per cobrir l'acte i no com a autor novell. Més enllà de les confusions, està encantat amb l'experiència!

Pep Nogué, el cuiner de "Divendres"
A en Pep Nogué l'hem vist a l'esmorzar dels escriptors a l'Hotel Regina parlant de llibres... i, esclar, de cuina. Ens explica que ja havia signat llibres en petits pobles i això ja li semblava espectacular, perquè la gent es bolca, pregunta. I a ell li agrada divulgar i no guardar-se cap secret. Però és el primer cop que signa a Barcelona, i ho compara amb pujar a Primera Divisió venint de Tercera: imposa.

Núria Gago, actriu, protagonista de "KMM"
L'actriu Núria Gago ha debutat en el món literari amb el llibre "Quan tornem a casa", un conjunt d'històries al voltant de les relacions personals. Aquest és el seu primer Sant Jordi com a escriptora i assegura que "és emocionant estar signant llibres al costat d'autores consagrades com María Dueñas".

Gina Tost i Oriol Boira, dos experts en el món digital
La periodista Gina Tost, del programa "Generació digital" i el creador de videojocs Oriol Boira han publicat el llibre "Vida extra. Els videojocs com no els havies vist mai". L'assaig intenta que el lector s'adoni de fins a quin punt el joc està present a la nostra vida i de com els jocs electrònics poden dir moltes coses del nostre caràcter i de la relació que tenim amb la societat. Debuten aquest Sant Jordi i han viscut l'experiència amb molta il·lusió.

Elisabet Pedrosa, periodista de Catalunya Ràdio
"Seguirem vivint" és el quart llibre de l'Elisabet Pedrosa. Per a ella és una jornada molt emotiva: "És un dia que no sóc jo. Represento la vivència de la Gina i de les mares que han perdut un fill". La gent li explica les seves històries i sent que hi connecta. El que més li diuen: que al seu llibre hi han trobat un vincle que els ha arribat al cor. No tindrà gaire temps de passejar per buscar el llibre i la rosa, però assegura que s'estima molt els llibres i per ella és Sant Jordi tot l'any.

 

 

Anar al contingut