Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Participa-hi!

Albert Om busca objectes per al nou programa "Una altra història"

TV3 fa una crida a la participació de l'audiència per preparar el nou programa d'Albert Om, "Una altra història", que explicarà la nostra història dels últims cent anys a través dels objectes que guardem a casa

TV3 comença a preparar un programa nou, "Una altra història", per explicar la història dels catalans dels últims cent anys a través dels objectes que guarden a casa, com nines, monedes, eines del camp, ràdios i cascos de la guerra, entre d'altres. Per participar-hi cal fer una bona foto de l'objecte triat i penjar-la al web del programa.

Els 100 objectes que expliquen la història de Catalunya

"Una altra història" és un format multiplataforma, innovador i participatiu, presentat per Albert Om, que es planteja el repte de trobar els 100 objectes quotidians que expliquin millor la història de Catalunya dels últims 100 anys. La col·lecció de peces resultant, amb grans històries personals al darrere, formarà part d'una gran exposició final en un museu de referència de Catalunya.

Un programa, una exposició i un arxiu digital

Història i cultura es combinen amb entreteniment en un programa amb una funció social i divulgativa que té una gran capacitat per arribar a la població. Aquest és el punt de partida d'"Una altra història", que demana la participació de la societat per trobar objectes antics que amaguen grans històries personals, en una iniciativa per fer-los visibles i anar construint la història social de Catalunya, que quedarà recollida en un arxiu digital. Es tracta, doncs, d'un format multiplataforma que engloba aquest arxiu web amb tots els objectes, el programa audiovisual i una exposició final amb les peces escollides.

Un lloc emblemàtic d'una localitat diferent en cada capítol

El periodista Albert Om conduirà el programa, acompanyat per dos historiadors, que faran la tria dels objectes més representatius de la nostra història. Cada capítol, que es farà en un lloc emblemàtic d'una localitat diferent de Catalunya, es planteja com un gran esdeveniment en què els ciutadans podran participar portant els seus objectes i explicant les històries personals que hi ha al darrere.

 

 

"Una altra història" és una producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio), basada en el format de "National Treasures", creat per EZ Films-Ireland. Després de l'èxit de l'estrena a la televisió pública d'Irlanda (RTÉ1), el programa ha obtingut bons resultats en altres adaptacions arreu del món, com a Dinamarca i Nova Zelanda, i també a la televisió pública valenciana (À Punt).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut