Andreu Buenafuente fa a TV3 un programa amb entrevistes, música en directe i molt d'humor, per on desfilen figures tan familiars dels teleespectadors de TVC com Santi Millán, el Sebas, Palomino, Toni Albà, Fermí Fernández, el Gilipolles, però que és... "Una altra cosa".

"Una altra cosa" és un xou de nit realment innovador, però qui hi esperi trobar l'humor de sempre l'hi trobarà. L'espai segueix, en essència, la línia dels programes que han tingut l'Andreu Buenafuente com a fil conductor, però també ofereix novetats que el fan més atractiu i, alhora, l'emmarquen dins les tendències de la televisió actual. En aquest sentit, l'espectador troba, al costat de les cares que ja s'han fet populars, tot un seguit de personatges nous, en una proposta en què pren protagonisme l'actor, per damunt del col·laborador, per donar prioritat a l'espectacle.

Monòlegs, entrevistes, gags... En total, són 120 minuts d'humor amb el segell d'El Terrat. I una altra vegada, el públic és una peça important a "Una altra cosa"; al plató hi ha 200 localitats.
Anar al contingut