La publicitat forma part de la nostra vida. Ens mostra com vivim i alhora ens ofereix productes que pretenen fer millor el nostre dia a dia. A partir d'aquesta idea, "Un any d'anunci" mostra la publicitat emesa per Televisió de Catalunya durant el 2012, articulant dos elements: els espots i també els espais de vida quotidiana que apareixen en els anuncis.

D'aquesta manera, aquest programa especial, a cavall entre el documental i l'entreteniment, ensenya diversos contextos, reals i recreats, que ens donen peu a parlar dels anuncis de l'any que han marcat tendència.

Des de la cuina fins al supermercat, passant pel cotxe, el parc, el casinet i la perruqueria, veiem com han estat els anuncis més rellevants relacionats amb aquests àmbits.

Al mateix temps, en aquests espais s'entrevisten creatius publicitaris, acadèmics i personatges relacionats amb els diversos espots que hem viscut de prop aquest any. Són els mateixos protagonistes els que ens revelen alguns dels secrets més ben guardats dels anuncis més destacats del 2012.
Anar al contingut