El "TVist" t'ofereix diferents seccions per passar una tarda de diumenge divertida i molt entretinguda:

Qui en sap més de TV3?: Recordem els programes, concursos i sèries dels 27 anys història de TV3 i els recuperem per tornar-hi a jugar amb els nostres convidats. Tu també pots jugar des de casa. Participa en el concurs enviant un mail amb el teu desig pel futur a tvist@tv3.cat

- L'Efemèride: Repassarem any per any tota la història de TV3. Estrenes de sèries, programes, presentadors i presentadores. Te'n recordes?

- A 3 bandes: Els nostres convidats hauran de passar la prova de les tres bandes. Una entrevista feta per l'Elisabet, En Dario i En Miquel amb preguntes fredes, tèbies i calentes. Descobreix-les cada diumenge.

- L'acció: Els convidats del programa hauran de passar una prova, hauran de demostrar les seves habilitats en diferents àmbits. Cada diumenge serà una sorpresa per cadascú d'ells.

- Taula Final: El "Tvist" sempre s'ha caracteritzat per saber abans que ningú i de primera mà les novetats de tots els canals de TVC. A la nostra taula final te les explicarem totes, amb exclusives i imatges en primícia.
Anar al contingut