Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3xUnTub": la contracrònica de la setmana a TV3

TV3, quina bestiesa

A l'"Està passant" parlen amb les sípies, al "Tot es mou" "descobreixen" els avantpassats dels dinosaures i al "Com si fos ahir" creuen que els gats negres porten mala sort. Els personatges del "Polònia" juguen al gat i la rata, i el que no serà cap bestiesa serà el nou programa del Guillem Albà

Com l'arca de Noè, la graella de TV3 ha estat una autèntica animalada aquesta setmana. A més, literalment. Tot tipus de bestioles han estat protagonistes als programes de la nostra.

A l'"Està passant", ja fan el ximple normalment, però aquests dies ens han intentat convèncer que les sípies, a banda de ser unes tapes excel·lents, són igual d'intel·ligents que els humans. Més enllà de la brometa fàcil, sentir com l'Òscar Andreu i companyia es volien comunicar amb aquests cefalòpodes superdotats feia dubtar que els humans estiguem al mateix nivell, sincerament.

El que no ens esperàvem és que al "Tot es mou", programa de referència a les tardes de TV3, ens mostressin el que seria la baula perduda entre els dinosaures i els ocells. Quan vam descobrir l'animaló batejat com "pollastresaure", van aparèixer unes ganes infinites d'estampar el comandament a distància contra aquest esguerro de l'evolució.

I què dir del "Com si fos ahir"! No sabem si són supersticiosos o no, però si en algun moment de la sèrie apareix un gat negre en escena, la cosa, anar bé, no hi pot anar. Que l'hi diguin a la Marta, que es va recordar del padrí i no precisament per portar-li la mona.

Seguint amb els felins, els personatges del "Polònia" acostumen a jugar al gat i la rata. El ja clàssic gag del croissant de xocolata va il·lustrar una realitat que era millor riure per no plorar. Mai un producte de pastisseria havia donat tant de joc...

El que segur que no serà cap bestiesa serà el nou programa del Guillem Albà. Aquest polifacètic monstre de l'escena va pujar "Al cotxe!" per explicar a l'Eloi Vila de què anirà el projecte, que tindrà com a títol "Celebrem!". Doncs sí, gaudim, que, de penes, el món n'és ple.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut