Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

TV3: a poc a poc cap a la normalitat

El marcador de "La Marató" puja "Al cotxe!" i al "Polònia" hi ha bicefàlia de poder. A l'"Està passant" torna el públic i al "Tabús" són més gent d'altes capacitats. A "Moebius" res no és normal, al "Com si fos ahir", tampoc, i al "FAQS", el més normal és que sempre tinguin bona música.

La tornada a la normalitat encara està lluny, però hi ha indicis que la vida s'obre pas de nou, i això també passa a TV3. Per exemple, "La Marató" comença a rodar de nou. De fet, mai para. I ho fa per donar la xifra recaptada el 2020 per la investigació contra la Covid en un especial d'"Al cotxe!", on l'Eloi Vila passeja presentadors, metges i artistes per posar en valor la solidaritat de la societat i la necessitat de fer costat a aquells que investiguen per millorar la salut de tots.

El que no és gens normal és el "Polònia". Arriba un moment que ja no se sap qui és l'original i qui és la imitació. Ara, li ha tocat el rebre a Laura Borràs. Prou enrenou hi ha a la política per tenir la presidència del Parlament duplicada.

Laures Borràs al 'Polònia'
 

També l'"Està passant" dona signes de tornada a la normalitat. El públic comença a omplir les butaques del plató. Però clar, després de tant de temps, se'ls ha de recordar què fan allà, com han de riure i, en definitiva, què és un programa de televisió en directe.

A "Tabús", en canvi, van tenir uns convidats que van més enllà de la "normalitat". Homes i dones amb altes capacitats que donen mil voltes intel·lectuals a tothom i que fan qüestionar què vol dir ser "normal".

El que no és normal és el que passa cada dilluns a "Moebius". A la Farga, el poble on va morir l'Àlex, ningú hi toca del tot. Quins misteris més hi haurà després de descobrir el seu últim vídeo? Com va morir, l'Àlex? Esperem ansiosos el desenllaç.

Qui tampoc hi toca del tot són els personatges de "Com si fos ahir": no és normal el que els passa en cada episodi, tot i que a vegades tenen rampells de lucidesa i posen les coses al seu lloc. I si no, mireu com aquesta setmana la Noe para els peus a l'antic client del seu marit que el va empènyer a ser-li infidel.

Així que per celebrar aquesta progressiva tornada a la normalitat, sentim els Porto Bello, que ja van posant ritme estiuenc a la graella de TV3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut