Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

TV3 plena de llums i ombres

A "Està passant" es preparen per a la nova factura de la llum i "Polònia" dona consells d'autogestió. A "Com si fos ahir", no estan preparats per escampar les cendres d'un difunt, i a "Tabús" ens preparen per a la bellesa no normativa. A "FAQS", no cal que avisin per gaudir de la música.

Aquest article s'ha escrit de matinada per poder estalviar uns cèntims a la nova factura de la llum. I és que aquest ha estat el gran tema a totes les cadenes de televisió: què hem de fer per no gastar electricitat? Doncs sembla que viure com els rat-penats: de nit i a les fosques. Bromes a banda, o no, a la graella de TV3 era previsible que s'hi recreessin. A l'"Està passant" ja han pres mesures que el convertiran en un programa d'humor negre on els acudits s'intuiran més que es veuran.

Els del "Polònia" tampoc s'han pogut estar i proposen el contrari, que siguem els usuaris que generem la nostra pròpia energia. Ara bé, la manera potser no és gaire assequible pel ciutadà del carrer.

Que el consumidor acabarà rebent, o pagant, més ben dit, és d'allò més previsible. Igual que quan en una sèrie o pel·lícula apareix l'urna amb les cendres d'un finat, saps que no acabaran allà on pertocaria. Efectivament, al "Com si fos ahir" les restes del Gabriel es van escampar per sobre dels seus estimats. No es podia saber que això passaria.

Com escampar unes cendres al 'Com si fos ahir'
 

En canvi, el "Tabús" és d'allò més imprevisible i sempre et fan qüestionar el concepte de "normal". Aquesta setmana han posat el focus en els cànons de bellesa. Han convidat homes i dones que la societat no els consideraria guapos ni guapes, però que vam demostrar que el concepte de bellesa és tan qüestionable com la bona fe de les companyies energètiques.

En fi, on sí que s'han il·luminat ha estat al "FAQS",  que, com cada dissabte, la claven amb la seva actuació musical. Així de clar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut