Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

TV3 ha celebrat Sant Valentí? Sembla que sí

Ha arribat Sant Valentí amb la declaració d'amor dels catalans als seus monuments al "Batalla monumental". Al Polònia també se l'estima pels seus 16 anys fent riure. El Giró es torna boig amb el Cruanyes. Es desferma la passió entre els actors d'"El llop" i els protagonistes del "Com si fos ahir". I el Foraster ha trobat l'amor verdader

Ha començat la setmana amb un 14 de febrer que globalment es coneix com a Sant Valentí, el dia dels enamorats. Però no a casa nostra, on Sant Jordi és el dia assenyalat per mostrar-se l'estima corresponent. Igualment, TV3 no ha perdut l'ocasió per repartir amor entre els seus programes.

Per exemple, hi ha hagut enormes declaracions d'amor entre l'audiència per escollir el Poble Vell de Corbera d'Ebre com el millor monument català d'aquest any al "Batalla monumental". I és que us estimeu molt la vostra història.

Com diu la dita a l'hora de trobar parella: allà on et facin riure, allà és. Per això, com a espectadors, també us agrada fins a la bogeria el "Polònia", ja que no passa setmana sense que els seus gags us arrenquin mil i una rialles. Com no us els heu d'estimar si ja porten més de setze anys entre vosaltres?

I què passa en aquests dies tan assenyalats? Doncs que al final la passió s'acaba desfermant. El Marc Giró perd el cap pel Toni Cruanyes de tal manera que només li falta treure's la roba interior en directe per professar-li el seu desig incondicional. Ah, que ja ho va fer? Romanticisme pur.

Les feromones també es van escampar per les bambolines d'"El llop", on, a mesura que es va avançant en el muntatge de "Terra baixa", els actors es van ficant a la pell dels personatges d'una manera mimètica i ja poc es pot diferenciar entre què és real i què ficció.

Hi ha química a 'El llop'
 

I la ficció per excel·lència a TV3 és el "Com si fos ahir", on cada dia hi ha marro. Hi ha els sospitosos habituals que no saben què és l'abstinència, però el que no es veia venir és que la mare de la Noe i l'Albert acabessin passant un cap de setmana romàntic. Tots dos van enviudar fa poc, així que no perden el temps. I fan bé.

Ara, com a exemple d'enamorats, la parella que "El Foraster" va trobar a la seva visita setmanal, que viu una lluna de mel contínua a base de molta estima.

I vosaltres, sou de celebrar Sant Valentí?

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut