Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Molts clarobscurs aquesta setmana a TV3

Bon rotllo a "El llop" i a "El Foraster", però pinten bastos al "Com si fos ahir", l'"Està passant" i el "Batalla monumental". Al "Polònia" volen treure ferro a l'assumpte, i als de l'"APM?" tot els rellisca.

No tot ha de ser perfecte. I per què ho diem, això? Perquè aquesta setmana s'han viscut escenes d'eufòria, però també de molt mal rotllo a la programació: una mena de yin i yang televisiu que s'ha anat escampant per tots els programes.

Començant per les coses bones, a "El llop" ja tenen companyia de teatre per representar "Terra baixa". Moltes mostres d'alegria, abraçades i rialles, però el que us ha fet patir el procés de selecció segur que no està escrit. Ara aquests actors hauran de conviure un temps per interpretar una de les obres mestres del teatre català. Una relació entre ells que serà molt exigent i que sens dubte els passarà factura. Cap problema: "El Foraster" pot donar-los uns quants consells que de ben segur podran aplicar per convertir-se en un equip imbatible. Bé, tots els consells no sabem si els podran posar en pràctica. A veure.

Com dèiem, de mal rotllo també n'hi ha hagut a TV3. I a cabassos. La Sílvia del "Com si fos ahir" ha volgut treure's al gimnàs la ràbia contra la Gemma. I ho ha fet amb els guants de boxa posats, i ja es veia que la cosa no podia acabar bé. Que algú acabaria malparat era evident. Tampoc hi ha hagut alegries a l'"Està passant", on el Jair ha presentat el seu germà a punta de pistola. No creiem que aquesta sigui la millor manera de tractar la família, oi?

La Sílvia es prepara per donar guerra
La Sílvia es prepara per a tot a "Com si fos ahir"

Com deu estar la cosa que fins i tot al "Batalla monumental" han volgut iniciar una guerra, i la Laia ja s'ha allistat a la Coronela per poder fotre uns quants trets de fusell. A la programació salten espurnes.

Sigui com sigui, tanta violència ha de tractar-se d'un error, i al "Polònia" així ho han volgut deixar palès. Així que, per apaivagar els ànims i allunyar els mals rotllos, val més seguir els savis consells que la Janet va regalar a l'"AMP?". I qui l'hi pot discutir?

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut