"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

TV3 com a metàfora de la vida

El significat de la vida es pot trobar darrere d'un teló, com ensenyen a "El llop"; en una pilota de bàsquet, com diuen a l'"Està passant"; en un cas de corrupció, com ensenya el "Polònia"; en una cursa de cadires de rodes, com es demostra a "El Foraster", o en un petó inesperat, com es va viure al "Com si fos ahir".

Quan s'aixeca el teló, la vida comença. I això és TV3: una metàfora diària de la vida on cada programa és una sorpresa i un reflex del dia a dia. A "El llop" ho saben molt bé, això. A mesura que s'apropa la data d'estrena, els nervis s'escampen entre els actors. Però també són moments d'il·lusió i ja hi ha ganes que el teló deixi pas a l'espectacle. El compte enrere ja ha començat.

A l'"Està passant" també els va agafar per fer metàfores. La Judit Martin, emulant Nikola Moratic emulant Forrest Gump, ho va definir d'allò més bé: "La vida és com una pilota de bàsquet...", el que ve després ja és cosa de la vostra imaginació o deducció.

Qui realment és una metàfora de la vida és Pablo Casado, que aquesta setmana ha patit un bany de realitat i que aprendrà que els errors poden sortir molt cars. El "Polònia" li ha ensenyat a no ensopegar amb la mateixa pedra dues vegades. Com la vida mateixa.

Per contra, també hi ha històries positives a TV3 com ara les d'"El Foraster". on es demostra que s'ha de donar gas a fons a la vida, que a aquest món s'hi ha vingut a jugar i, sobretot, a riure molt. No importen les circumstàncies de cadascú.

Cursa de motor a 'El Foraster'
 

Qui pot donar fe de tot plegat són la Júlia i l'Edu del "Com si fos ahir": la desgràcia els ha unit i això no es pot desaprofitar. Ja es veurà quin recorregut tindrà tot plegat, però de moment s'ha de viure intensament.

Com veieu, a TV3 podeu escollir la metàfora de la vida que més us agradi, o convingui.

Anar al contingut