Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

TV3 com a font de motivació

Motivar-se per aconseguir un somni com a "El llop" o "Eufòria". Per sortir cada matí a recordar els éssers estimats com a "El foraster". Per començar una nova relació com al "Com si fos ahir" o per canviar de feina com a l'"APM?". I si res d'això no funciona, motivar-se amb les cançons dels Pepet i Marieta al "FAQS".

Sou dels que aneu tan hipermotivats per la vida que us aixequeu a les sis del matí per fer exercici al gimnàs o, al contrari, sembleu un ànima en pena que s'arrossega per les cantonades tot el dia?

Com tot a la vida, el millor camí és el del mig. El de l'equilibri. El que agafa el millor d'una banda i de l'altra. I com que TV3 ho sap, us ofereix als seus programes uns quants consells per trobar la motivació perfecta.

Potser us podeu emmirallar en els actors d'"El llop". Van perseguir el seu somni i no es va aturar fins a poder estrenar "Terra  baixa" i anar de gira professionalment. La seva passió i triomfar en allò que desitjaven van ser les seves motivacions.

Els que segueixen el mateix camí són els concursants d'"Eufòria". S'hauran de motivar setmana a setmana per arribar a la gran final i convertir-se en els millors intèrprets catalans.

Tampoc calen grans objectius per viure motivat. Hi ha petits gestos, petites històries que parlen de la voluntat de ferro de moltes persones. "El foraster" és especialista a trobar aquests personatges per tot Catalunya. El Marcel·lí n'és una bona mostra. Només li cal recordar la seva dona per sortir a tocar l'acordió cada dia i dedicar-li aquelles cançons que solien compartir.

Els que comencen a compartir alguna cosa son la Naiara i el Jair del "Com si fos ahir". Sentir-se atret per algú sempre és un extra de motivació, tot i que en aquest culebró això passa gairebé cada dia. Es passen de motivats. Una mica com els de l'"APM?", que es busquen qualsevol excusa per tenir noves experiències laborals. L'Isma Juárez ara vol fer de model de passarel·la. Però no sap si té el cos adient per dedicar-s'hi.

I si al cap i a la fi no trobeu cap motivació que us faci aixecar de la cadira, sempre podeu seguir els consells del Pepet i la Marieta al "FAQS", que segur que us agafen unes ganes boges de gaudir de la vida.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut