Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

TV3 amplia la seva família

Marro estratosfèric al "Com si fos ahir", que amplia la família. L'"APM?" els dona consells per guanyar la loteria i al "Joc de cartes" preparen el futur nadó. A l'"Està passant" i el "Persona infiltrada" es poden trobar tutors per al nouvingut, mentre que el "Labanda sonora" i el "Polònia" són els encarregats de les festes d'aniversari.

És època de felicitat a TV3. No pas pel pont de cinc dies que uns quants afortunats han pogut fer o perquè s'acosten les festes nadalenques. Res de tot això. TV3 està d'enhorabona perquè la Pili del "Com si fos ahir" està embarassada... I el pare no és l'Andreu! Amb aquest marro estratosfèric, les audiències es dispararan fins arribar a la nit de Nadal, on es resoldrà aquest enrenou de proporcions siderals. Què passarà amb aquesta parella que tantes alegries i disgustos us han donat? No marxeu de TV3 si voleu saber la resposta.

És possible que l'Andreu es pugui sentir desgraciat amb aquesta nova situació, però, si segueix els consells de l'"APM?" per jugar a la loteria, encara en podrà treure profit.

Per si de cas, en Marc Ribas ja s'està preparant per a l'arribada del nadó, sigui de qui sigui, i s'ofereix a fer-li classes de cuina ja de ben petit. Així creixerà sabent quines farinetes pot tastar.

Per la seva banda l'"Està passant" ja pensa a quines extraescolars se'l pot apuntar. Una bona activitat seria la gimnàstica rítmica, així que no hi hauria millor instructora en aquest àmbit que Nadia Comaneci, però la de veritat, no la que surt al programa. Ara que, si parlem de professores, que no esculli Karmele Marchante com a tutora de ball, que al "Persona infiltrada" va quedar evident que, de moure's i cantar, no en sap gaire.

Doncs res, que el nadó sigui feliç amb aquesta nova vida, que celebri moltes festes d'aniversari com les que es munta en Labanda al seu cotxe i que pugui sentir allò de "Per molts anys!", que al "Polònia" tant de joc els va donar aquesta setmana.

Benvingut/da a la família de TV3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut