Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Tot torna a TV3

Si "Tornarem" a l'"Eufòria", als croissants de xocolata del "Polònia", als acudits de calbs amb el Tomàs Molina i l'"Està passant", a les ficades de pota del Marc a "Com si fos ahir", a la reivindicació de les Terres de l'Ebre gràcies a l'"APM?" i a les campanyes contra el foc de l'estiu que esperem que no facin al "Tot es mou", millor comprar-se una màquina del temps com van fer al "FAQS"

La nostàlgia és un sentiment poderós que a la tele funciona molt bé, i no és estrany que als programes de TV3, de tant en tant, es recuperin imatges d'èpoques passades que segur que us sonen. És un "Tornarem" en tota regla, com el que es va marcar el Pedro a la primera semifinal d'"Eufòria", on sí, tot són versions, però que fan emocionar fins al punt que de ben segur us han robat alguna llagrimeta.

Aquest exercici de recuperar material el treballa molt bé el "Polònia" que, a banda de fer uns magnífics gags cada setmana, recorren als clàssics per evidenciar que hi ha coses que no canvien. Per quin motiu, si no, el gag del croissant de xocolata continua sent vigent després de tants anys?

I és que sempre hi ha acudits que són efectius, i per això els podreu veure sovint, com parlar dels calbs i fer sortir el Tomàs Molina per arrencar-vos unes quantes rialles. A l'"Està passant" són uns mestres en aquest sentit.

Tornen els acudits de calbs a l''Està passant'
Tornen els acudits de calbs a l'"Està passant"

Ara, per situacions que es repeteixen una vegada i una altra, només cal que seguiu el "Com si fos ahir" cada tarda. Els personatges l'espifien dia sí, dia també. I qui se n'emporta la palma és el Marc. Ara s'ha embolicat amb la núvia del casament que prepara la seva mare. Aquest noi no sap estar-se tranquil·let a casa i no ficar-se en més embolics? És més fort que ell.

Hi ha alguns "déjà vu" que esquitxen la graella de tant en tant, com és, per exemple, la reclamació de les Terres de l'Ebre de ser un territori actiu i atractiu dins del país. Que ningú s'oblidi d'ells, sisplau. A més, si les defensa una ebrenca com la Carol Rovira a l'"APM?", segur que fareu més cas d'aquesta reivindicació necessària.

Com cada any, també us arribaran les diferents campanyes i advertiments contra els focs forestals, que comencen en aquestes dates. El "Tot es mou" s'hi ha volgut afegir enviant els seus millors reporters a lluitar per la causa. A veure com va aquest any... I esperem que no es repeteixin.

Imagineu-vos fins a on arriba aquest exercici de nostàlgia i de recuperar el passat a TV3 que fins i tot al "FAQS" han demanat un DeLorean per poder viatjar en el temps.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut