Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Sortir de la zona de confort

Segons l'"Està passant", sortir de la zona de confort és de pobres. Amb "Eufòria", TV3 sí que s'arrisca. Igual que "El foraster", que gràcies a això va tenir el seu millor orgasme. O el Jordi del "Com si fos ahir", que es replanteja la seva condició sexual. El conseller Argimon surt del seu despatx per anar al "Polònia" i, gràcies a sortir de la zona de confort, els d'"El llop" han viscut el seu somni.

Segur que en algun moment de la vostra vida us han aconsellat que sortiu de la vostra zona de confort. Frase d'autoajuda més buida que el compte corrent d'un mileurista. I és que ja ho va advertir el Marc Giró a l'"Està passant". Això de sortir de la zona de confort és de pobres.

El cas és que TV3 ha volgut fer seva aquesta expressió i ha arriscat amb l'estrena d'"Eufòria", un talent show que busca el millor intèrpret novell català, i de pas revitalitzar i rejovenir la seva graella. Ben segur que serà un èxit.

Qui també ha sortit de la seva zona de confort, o més aviat l'hi han obligat, és el Foraster, que va haver de marxar a un indret desconegut al mig del bosc per tenir un dels millors orgasmes de la seva vida. I és que arriscar-se també té recompensa.

El Foraster es reconverteix en caçador de bolets.
El Foraster es reconverteix en caçador de bolets

Com ho té atrevir-se a fer coses que mai hauríeu pensat fer. Si no, que l'hi preguntin al Jordi del "Com si fos ahir", que per negocis es va trobar als braços d'un altre home. El que de moment no se sap és si aquesta situació li ha fet replantejar-se la seva condició sexual.

 Els polítics sovint també es veuen "obligats" a canviar la seva formalitat per una cara més amable i divertida que els acosti als seus votants. I al "Polònia" d'això en saben moltíssim, així que van convidar el conseller Argimon a sortir del despatx i trobar-se amb el seu doble a la pantalla. Una mica com els intèrprets d'"El llop", que ja s'han vist cara a cara amb els seus alter egos a sobre l'escenari. I és que no es podien creure que el seu somni ja es pot dir que s'ha fet realitat. I precisament per això, per sortir de la seva zona de confort.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut