Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Sortir de festa amb TV3

TV3 ensenya com s'ha de tornar a la disco. El "FAQS" mostra passos de ball i l'"Està passant" i el "Polònia" a ser els reis de la festa. L'"APM?" i el "Fake night" a lligar amb dignitat. El "Tot es mou" aconsella anar desfogat de casa. L'"Atrapa'm si pots" posa el colofó perfecte a la nit. El "Joc de cartes" recomana on no anar a esmorzar si ja ha sortit el sol; si no, pot tenir conseqüències com al "Com si fos ahir".

TV3 té una clara funció pública i de servei a la ciutadania, de tal manera que aquesta setmana no s'ha pogut estar de recordar-vos com era això de sortir de festa a les discos del país. Per tant, tota la seva programació ha estat esquitxada de moments il·lustratius perquè ho doneu tot a les pistes de ball aquesta tardor, per si us n'havíeu oblidat o mai havíeu estat en una discoteca.

El tret de sortida el van donar al "FAQS" amb connexió en directe amb el gran festaire Germán. Tota una masterclass de com passar-s'ho bé i de celebrar que es pot sortir de nit fins a altes hores. Si seguiu els seus consells, també és recomanable que porteu la pomada antiinflamatòria, no sigui cas que les articulacions us demandin per danys i perjudicis.

Sortir de festa amb el 'FAQS'
 

Però abans d'entrar a qualsevol local d'oci, prepareu-vos per ser els reis de la festa. Que com s'aconsegueix? Pregunteu-ho a l'Òscar i el Toni, que ells són uns veritables experts. Com al "Polònia", on als seus personatges ja els ha agafat l'eufòria per l'arribada d'aquesta nova normalitat.

A banda de ballar, l'altra activitat estrella de la nit és el flirteig. L'"APM?" us recorda que a l'amor i a la vida ho podeu perdre tot menys la dignitat. Així que, per favor, contingueu les ànsies d'impressionar la vostra parella, o candidata a ser-ho, i sapigueu quan esteu fent el ridícul. Per això seguiu l'exemple del Xavier Graset al "Fake night": molta vèrbola i arrambar-se en el moment oportú. Infal·lible.

No parar de ballar amb el 'Fake night'
 

També heu de vigilar amb la beguda. Que hi ha gent que es descontrola i ho destrossa tot. S'entén que durant la pandèmia heu reprimit moltes frustracions i les necessiteu alliberar, però per això ja teniu altres llocs per fer-ho, com us ensenya el "Tot es mou". Un avís: no ho intenteu a casa. 

I esclar, pot ser que us enxampi aquell moment mític quan s'encenen els llums del local de torn indicant que la festa s'ha acabat. Independentment de l'estat en què us trobeu, sentireu unes ganes boges d'abraçar a tothom que tingueu a prop. Per uns instants sereu com germans, i a l'"Atrapa'm si pots" recomanen la cançó perfecta per a aquesta situació.

Per últim, i no menys important, un consell vital: si ja és de dia i us agafa aquella gana matinera, escolliu un bar en condicions per esmorzar o haureu de tornar el menjar com van fer al "Joc de cartes". O pitjor. Podeu acabar com la Gemma al "Com si fos ahir", que la natura no pot esperar.

Un cop apresa la lliçó, amb quin famós de TV3 aniríeu de festa?

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut