Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUnTub": la contracrònica de la setmana a TV3

Sobre la vida, la mort i el bon gust

És curiós com a la tele hi ha temes que en un principi sembla dur d'enfrontar-s'hi, però, un cop vistos, l'espectador en surt reconfortat. La televisió com a catarsi. I, aquesta setmana a TV3 n'hi ha hagut bons exemples, sobretot quan es parlava de la mort

Jordi Évole va pujar a "Al cotxe!" per explicar com va ser la gravació de l'última entrevista a Pau Donés. Tot i parlar de la mort, la conversa amb Eloi Vila va ser tot un cant a la vida, d'aquelles que deixen un mig somriure als llavis de l'audiència.

A qui li sobrava vitalitat és a Ousman Umar, que va aparèixer a "Els meus fills". Gemma Nierga no deixava de sorprendre's amb la seva història i la dels seus pares catalans adoptius. El secret vital d'aquest jove procedent de Ghana? La seva relació, precisament, amb la mort.

Però prou de transcendència, que després d'aquests testimonis emocionants, les baralles, problemes i conflictes del "Com si fos ahir" semblen de cartró pedra (un secret: ho són). Res, que aquesta setmana l'Eva ha fet fora de casa el Santi després d'una tensió creixent que ja es veia a venir que explotaria. Un altre secret: es van acabar reconciliant. I és que, en aquesta estimada sèrie, tot va i ve...

El Marc Ribas sí que es va fer un tip d'anar i venir entre Llívia i Puigcerdà. Una excusa per al bon gust per afartar-se de trinxat. No se sap si va tenir una bona digestió veient com a alguns concursants no els agradava res. Res de res.

El que sí que va agradar, i sembla que molt, va ser el fals xicot del "Persona infiltrada". Ho va fer molt bé, sí, però és que les noies de la família (mare i filles) se'l rifaven. Si no, atenció al moment del primer contacte per veure qui se'l quedava com a parella i com havia de simular un petó. S'ha de reconèixer que els responsables del càsting també van tenir bon gust.

No es pot dir el mateix d'un personatge com Donald Trump, que surti on surti provoca basques. Si no és que sota la seva pell hi ha Toni Albà i sigui un gag del "Polònia". Llavors, la indisposició es converteix en somriure. Si fins i tot a Marc Giró el treu de polleguera.

Qüestió de gustos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut