Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

S'ha acabat l'eufòria?

La final d'"Eufòria" trenca audímetres i emocions. La Núria, la Mariona i el Triquell ho van donar tot per ser els escollits en una gala plena de sorpreses i interpretacions excel·lents.

És igual a quina hora heu vist TV3 aquesta setmana. Segur que us heu trobat amb imatges de l'última gala d'"Eufòria", entrevistes amb els finalistes o reportatges sobre la seva vida. Un programa que, com una taca d'oli, s'ha anat estenent pels programes de la "vostra" d'una manera que era impossible no saber fins a l'últim detall o anècdota d'aquest talent que ha capgirat tot TV3.

I amb aquesta enorme expectació es van presentar a la final la Núria, el Triquell i la Mariona per emportar-se el trofeu d'hereu/pubilla de Catalunya. Els altres concursants van escalfar l'ambient amb una intro eufòrica que va posar a tothom en marxa per rebre els tres finalistes. I aquí ja es va jugar el concurs de veritat.

La Núria es va mullar al màxim sobre l'escenari per intentar emportar-se la victòria. Però la seva veu, presència i posada en escena no van ser suficient per passar el primer tall. Es va quedar a les portes del triomf.

Les actuacions del Triquell van anar sobre rodes i va presentar la seva candidatura fins a l'últim moment. La seva evolució en tot el concurs ha estat espectacular i una veritable sorpresa la quantitat de registres que ha arribat a dominar. Però si hi havia una favorita era la Mariona, que tenia preparada una cançó molt tradicional i una altra de més física que va certificar el que Catalunya ja sabia: triomfarà sobre tots els escenaris que trepitgi.

I abans de saber el guanyador, els coaches i el jurat es van empassar la vergonya per oferir un xou tan sorprenent com divertit. Ells també volien reivindicar que saben actuar i donar espectacle.

Però tothom volia saber qui guanyaria i, després d'una votació popular que es va fer eterna, la Mariona va ser la primera guanyadora d'"Eufòria", que de ben segur tindrà més edicions i concursants amb molt talent.

I si creieu que ja us podreu deslliurar de la febre eufòrica, no canteu victòria encara, ja que la Mariona i el Miki Núñez us cantaran cada dia  la cançó d'estiu de TV3 "Llums de mitjanit", que van estrenar al final de la gala. I ara que s'ha acabat, ja teniu ganes que torni "Eufòria"?

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut