Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Rituals d'aparellament a TV3

Rituals de fertilitat al "Tabús" i al "Com si fos ahir". El "Polònia" mostra els rituals d'aparellament entre els polítics mentre que al "Celebrem!" donen consells per allunyar els indesitjables i al "FAQS" ho tenen clar: no hi ha millor seducció que una bona cançó.

Si voleu tenir parella, o desfer-vos-en, o si desitgeu tenir fills i no podeu, heu encertat en posar TV3 a les vostres pantalles aquesta setmana.

"Tabús", per exemple, ens va il·lustrar sobre què significa voler ser mare i no poder. I en un moment concret es va endinsar en l'inquietant món de la inseminació artificial, i com l'entrada en una clínica de fertilització era tota una experiència als antípodes de fer servir el mètode natural per procrear.

Una manera de fer fills que l'Andreu i la Pili ja han descartat, per optar, precisament, pel mètode manual. És a dir, el d'agafar un per un òvuls i espermatozoides i ajuntar-los segons compatibilitats, com si fos un Tinder de la gestació, vaja.

Els que també necessiten consell per aparellar-se són els polítics catalans, que fa tres mesos que els van escollir a les urnes i encara no s'han posat d'acord amb qui s'han de jurar fidelitat els pròxims quatre anys. I és que els matrimonis de conveniència difícilment acaben bé.

I després passa el que passa i la parella ja no s'aguanta i acaben fent-se la punyeta en un continu sense viure. Si sou d'aquests, preneu nota de l'últim "Celebrem!" de la temporada. Hi trobareu unes quantes idees per posar molt nervioses les vostres taronges.

Ara, si voleu un mètode infal·lible per tenir i/o mantenir parella, feu l'aposta segura: una bona cançó que us uneixi. I d'aquestes, en podeu trobar cada setmana un munt a "FAQS".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut