Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUnTub": la contracrònica de la setmana a TV3

Regals estranys, un formatge fet malbé i ganivetades que van i venen

Aquesta setmana, Els Catarres han buscat l'impostor a "Persona infiltrada", a Marc Ribas se li ha tornat agre el "Joc de cartes" per culpa d'un formatge i, mentrestant, al "Com si fos ahir" no han parat de ploure ganivetades.

Per veure les llums i ombres de TV3 d'aquesta inestable setmana, meteorològicament parlant, només cal posar el focus sobre com Els Catarres van guanyar el "Persona infiltrada": a banda de suportar una versió del "Bon dia" que feia sagnar les oïdes, van comprovar que la família Boleda Franco fa uns regals molt estranys per Nadal. En aquesta ocasió, els catarres Èric Vergés i Jan Riera no feien cara de voler quedar-se a cantar fins que arribi l'alba, precisament. Ni per tu ni per ningú més.

Qui tampoc sembla que s'ho va passar gaire bé aquesta setmana va ser el Marc Ribas. Respecte etern pel nostre cuiner preferit, però... tant anar entre Reus i Tarragona al final se li va fer malbé el formatge. Cuina d'autor, i de risc, li diuen. A més d'un concursant del "Joc de cartes" se li va posar fatal la sobretaula.

Els protagonistes del "Com si fos ahir" mengen a part (i, a vegades, ben a prop dels de "Polònia"). Les relacions i trames (parlem de la sèrie, per descomptat) han tornat més laberíntiques de com les vam deixar al març. Per exemple, ningú es pot avenir que el Quim pugui viure un matrimoni a tres, i més sense ficar la pota. I esclar, només cal que la Marta el burxi una miqueta perquè el pobre home li foti una bona ganivetada. No acabarà bé, no (continuem parlant del "comsi").

Però tranquil·litat, que no tot és fosc a la programació de TV3 (per cert, líders d'audiència el setembre, ue, ue). A l'"Atrapa'm si pots", el Josep se'n podrà anar a Cambodja gràcies als 16.000 eurets menys impostos que va guanyar en el primer pot de la temporada. I, per la seva banda, "Els meus fills" ens va il·luminar amb la història de perseverança de l'Àlex Roca. Ell sí que demostra que res és impossible, que deia el "mag Pop".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut