Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Onada de calor als estudis de TV3

Al "Polònia" prevenen de la calor. A l'"Està passant" puja la temperatura al plató. Al "Tabús" donen idees per si hi ha més d'un embolic, i per embolics els que hi ha cada tarda al "Com si fos ahir". Així que millor no posar la mà al foc, com bé saben a "Moebius".

Una setmana, aquesta, on a TV3 han pujat les temperatures i de quina manera. I no, no ens referim únicament a la calorada que ha convertit Catalunya en una ferma candidata a acollir la pròxima trobada de colles de dimonis, però dels de veritat.

De fet, al "Polònia" ja apostaven per aquesta opció, que no és tan esbojarrada tenint en compte el que marquen els termòmetres i l'alarmisme del Tomàs Molina.

No. Ens referim a les temperatures corporals provocades pels desitjos carnals. I és que amb tanta calor ve de gust treure's la roba i, esclar, una cosa porta a l'altra i ja tenim l'Òscar Andreu despullant-se al mig del plató de l'"Està passant". I és que qualsevol excusa, encara que sigui per vacunar-se, és bona per ensenyar carn.

Per això cal que ens posem el barret de televisió pública i s'ensenyi als espectadors les possibilitats i les opcions d'estimar els altres, que d'un temps ençà s'ha anat complicant tot plegat. Així ens hem trobat el David Verdaguer il·lustrant l'audiència del "Tabús" sobre què és el poliamor i com és d'important organitzar-se.

Els que comencen a desorganitzar-se són les parelles del "Com si fos ahir". La Cèlia i el Quique volen venjar-se dels seus antics companys de vida, el Bruno i la Cristina, amb les mateixes eines. A veure com acaba tot plegat. Ves que no s'acabin enamorant. És que ni dels amics, te'n pots refiar.

L'Àlex de "Moebius" tampoc hauria de posar la mà al foc pels seus companys, que segur que acaba escaldat, com ja va demostrant capítol a capítol. I és que al final, la seva vida va acabar sent un infern, on també deu fer una calorada...

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut