Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUnTub": la contracrònica de la setmana a TV3

Odi, satèl·lits i enciams

"Polònia" ens recorda que ja fa un any que odiem el virus, mentre que a "Està passant" volen canviar el nom a un satèl·lit batejat pels nens catalans. "Nexes" reuneix gent odiosa i la Noe de "Com si fos ahir" acabarà odiant el Miquel. Tampoc sembla que els guionistes de "Tot es mou" estimin gaire els seus presentadors, i fins i tot els Sixtus odien Oriol Mitjà a "FAQS". Què es pot fer per canviar tot plegat?

Per si no n'hi hagués prou amb les notícies de la Covid-19 i els dubtes sobre les vacunes amb què ens bombardegen cada dia, aquesta setmana hem tingut més motius per odiar aquest maleït virus: ara fa un any, va començar un malson del qual encara no hem despertat. Un fet que informativament ens ha saturat fins al límit.

Sort que "Polònia", que també celebra aniversari, hi ha posat un toc d'humor que ens ha fet passar de l'odi al mig somriure. I si és amb música, tot passa millor, s'ha de reconèixer.

Els que també odiaran els presentadors d'"Està passant" seran els nens i nenes que van escollir el nom del primer nanosatèl·lit català. El van batejar, encertadament, com Enxaneta, però Toni Soler, amb el suport d'en Jair, tot s'ha de dir, no el consideraven convenient i van proposar-ne un altre que segur que trencarà la il·lusió de milers d'infants. No patiu, que només feien broma... o no.

L'odi funciona molt bé a la ficció com a motivador de les trames. Precisament és el que està sentint la Noe per l'encara seu marit Miquel a "Com si fos ahir". I més que l'odiarà quan sàpiga la seva última matusseria: no content en haver-se pagat una prostituta, ara està a punt de fer-li el salt amb la seva millor amiga. És per odiar-lo o no?!

I és que, a això de l'odi, hi ha gent que s'hi dedica les 24 hores del dia. A "Nexes", va quedar reflectit que odiar és un sentiment que està molt arrelat dins l'essència humana. Ara, no és el mateix odiar que ser odiós.

Els que tampoc no s'han de merèixer cap estima són els guionistes de "Tot es mou", que posen els seus presentadors en unes situacions que no són per tenir-los gaire afecte. No cal fer-los passejar pel plató com si ballessin la conga per demostrar que tot surt més bé treballant en equip. Potser didàcticament deu ser útil -això no ho neguem-, però no sembla gaire decorós.

I és que fins i tot la música destil·lava odi aquesta setmana. A "FAQS", el grup Sixtus van interpretar la seva cançó dedicada a Oriol Mitjà, en què deien clarament que no se l'estimen gaire. Bé, al final, només era una picada d'ullet simpàtica i va servir d'excusa per destensar la setmana, que ho necessitem, la veritat.

A veure què es pot fer per canviar tot plegat...

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut