Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Molts interrogants a TV3

La Pili i l'Andreu se separaran al "Com si fos ahir"? Com es pot endevinar el resultat del Barça segons l'"Està passant"? Per què tremola l'Elisenda Pineda a l'"APM?"? O el cambrer del "Joc de cartes"? Per calmar-se, funciona el mètode quinqui del "Karaoke"? O la psicodansa del "Persona infiltrada"? Potser és millor escoltar "Labanda sonora", no?

Hi ha setmanes que la graella de TV3 segur que us genera molts dubtes i interrogants difícils de respondre. I aquesta n'ha estat un cas. Anem per parts.

Per exemple, només s'ha de veure el "Com si fos ahir" per qüestionar-se si totes aquelles històries que s'expliquen van de debò. Segur que sí, que els guionistes s'han basat en fets reals o quasi reals per fer créixer les trames. Per això segur que us heu preguntat: la Pili i l'Andreu se separaran de veritat? O serà un nou gir de guió (l'enèsim) per fer-vos patir encara més? La solució: els propers dies.

TV3 tampoc és aliena al patiment del Barça. Per això molts programes estaven neguitosos per saber el resultat dels blaugranes a la Champions. Quedaran eliminats? Guanyaran d'una vegada? Que fàcil seria tot si es pogués endevinar el futur, per no haver de viure amb l'ai al cor constant, oi? A l'"Està passant" van fer servir el seu oracle particular per saber per endavant el resultat del partit. De veritat que és un mètode fiable?

Total, que devíeu estar com un flam fins al xiulet final. Llavors segur que us vau sentir identificats amb com se sentia a l'"APM?" l'Elisenda Pineda, al costat d'un dels seu ídols: l'Álex Ubago. Nerviosa era poc, igual que un dels cambrers del "Joc de cartes", que no parava de tremolar. Què li passava? Per què estava tan nerviós? És que la tele imposa molt, sembla.

Per calmar-se una mica, potser hauria de provar el mètode que ensenyaven a "L'última nit del karaoke". Una manera molt contundent d'acabar amb tanta agitació. Devia tenir efectes secundaris? Suposem que sí.

Potser s'hauria de provar la psicodansa. Aquesta tècnica tan estranya la van ensenyar al "Persona infiltrada". A la Cristina Puig se la veia molt incrèdula i era evident que no parava de fer-se la pregunta: què hi faig jo aquí?

I última qüestió: hi ha cap remei millor que pujar al cotxe de "Labanda sonora" per deixar-se anar? Espectadors de TV3, no cal que contesteu aquestes preguntes ara, segur que ben aviat se us presentaran més interrogants.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut