Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

L'origen de tots els mals

L'"Està passant" assisteix a l'origen de tots els mals i això fa que "El foraster" no aixequi el cap, que el "Com si fos ahir" sigui accidentat i que al "Polònia" estigui a punt d'esclatar una guerra. Ni el català se salva a "El llop", ni els edificis del "Batalla monumental" de la trencadissa.

Si alguna vegada us heu preguntat per què tot us surt malament, què heu fet per patir tant en aquest món o ser portador d'una malastrugança que convertiria Mr. Bean en el vostre becari, l'"Està passant" va reunir una taula d'experts per assistir al naixement del pecat original i origen de tots els mals que us afligeixen: la poma d'Eva. A partir d'aquest moment televisiu tan potent, la programació de TV3 es va convertir en un reguitzell de doloroses situacions que esperem que siguin un fenomen aïllat i aviat es torni a la normalitat.

Perquè, des del moment de la mossegada, tot van ser desgràcies. Per exemple, el Quim Masferrer no va parar de fotre's hòsties fent mil i un equilibris amb una taula de surf. Que intentés trobar l'onada perfecta al mig de la muntanya tampoc hi ajudava, la veritat.

Això no va quedar aquí, i és que al "Com si fos ahir", ja proclius als infortunis, la Júlia i la Natàlia també van acabar per terra a causa d'un accident de moto que esperem que només quedi en un ensurt. El destí de les dues pobres noies està en mans dels guionistes.

Al 'Com si fos ahir' no guanyen per ensurts
 

Igual que el destí d'Europa (i del món) està ara per ara al tauler d'escacs de Vladímir Putin. Al "Polònia" no són gaire optimistes amb la solució que els polítics li poden trobar al conflicte rus.

Per desastre, l'estat actual del català. No és només que es parli cada cop menys, és que a més es parla fatal. A "El llop" van comprovar que hi ha expressions que no es podran bandejar per moltes correccions que s'hi facin. Hi esteu d'acord? Pues vale.

Fins i tot els patrimonis de la humanitat presents al "Batalla monumental" van patir de valent aquesta setmana fatídica. Al Palau de la Música es va produir una trencadissa digna de Frank Spencer. Sort que tot té remei i els danys van ser controlats.

Què hauria passat si Eva no s'hagués menjat la poma? Que a TV3 es viuria més tranquil.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut