Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Les oportunitats de TV3

Segona oportunitat a "Eufòria", oportunitat de saber la veritat al "Polònia" i l'"Està passant", oportunitat de cremar la tele al "Tot es mou" o de morir cremat al "Com si fos ahir". Sort que a l'"Atrapa'm, si pots" s'obren noves oportunitats.

Donar primeres, segones i terceres oportunitats vol dir que la feina es fa bé. I TV3 n'està plena, d'oportunitats. Ho demostra el fet que no vol deixar ningú enrere als programes i dona llibertat per provar coses noves i fer evident el talent de cadascú.

D'això, n'hi ha un munt d'exemples. Només cal veure TV3 els divendres al vespre i comprovar com als eliminats d'"Eufòria" se'ls permet tornar en una gala especial de repesca. Tot sigui per posar més emoció a un concurs que està fent furor cada setmana.

D'altra banda, els del "Polònia" no deixen passar l'oportunitat de tocar el punt sensible i fer burla de l'espionatge de Pegasus. Que amb l'enrenou que s'està creant, val més riure que posar-se a plorar. Se sabrà realment qui hi ha al darrere? Tindreu l'oportunitat de saber la veritat?

Però els de l'"Està passant" ja els han avançat i no han perdut l'oportunitat de descobrir què ha passat realment amb l'espionatge als mòbils. De fet, ho han descobert per art de màgia. La del Mag Lari, concretament.

L''Està passant'no perd l'oportunitat d'espiar els mòbils
L'"Està passant" no perd l'oportunitat d'espiar els mòbils

Tampoc perd l'oportunitat de fer de les seves Dani Jiménez. Li doneu un encenedor i un parell de ventiladors i us munta un tornado igni digne de qualsevol pel·lícula de catàstrofes. I és que no se'l pot deixar jugar amb foc.

Com passa a l'Ivan de "Com si fos ahir", que acabarà cremant-se si es continua embolicant amb qui no toca. I mira que ha tingut un munt d'oportunitats per trobar l'home ideal. Però sembla que no té sort...

A qui s'obre un camí ple d'oportunitats és al guanyador del pot de l'"Atrapa'm si pots" que, amb els diners que ha guanyat, podrà tapar més d'un forat. I és que TV3 dona oportunitats a tothom qui ho vulgui, no us ho sembla?

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut