Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"Hem posat all a l'entrecot"

La innocentada que no ho era tant: el reset dels presentadors de TV3

Marc Ribas presentant "Crims"? Toni Soler de xef a "Cuines"? A molts els havia semblat una innocentada... i sí, té una mica de joc! Però això que semblava una bogeria es va fer realitat la nit de Cap d'Any.

Si TV3 ha de remoure els seus programes i fer un reset perquè us ho passeu bé, es fa i no passa res. Aquest Cap d'Any hem vist alguns dels nostres presentadors canviar de registre, com és el cas del Marc Ribas. La imatge d'ell conduint "Crims" des del plató de Catalunya Ràdio va generar prop de 7.000 m'agrada i més de 400 comentaris a Instagram. Molts usuaris comentaven que es tractava d'una llufa o innocentada, però també van sorgir frases tan ben buscades i hilarants com "Posarem all a l'entrecot", "Posarem samfaina a la foscor" o "Posarem llum al fogó", parafrasejant amb enginy el mític lema de "Crims": "Posarem llum a la foscor".

 

 

Aquest canvi de presentadors també ha estat molt celebrat a Facebook, amb gairebé 200 comentaris.

 

 

Després de les campanades, "2022: reset"

I per què, aquest intercanvi de presentadors entre programes? Són molts els que pensaven que el 2022 necessitava una bona sacsejada i que tots plegats havíem de fer un reset. Així que aquest Cap d'Any TV3 ha fet la prova: els presentadors s'han enfrontat a nous reptes, han experimentat les sensacions dels seus companys i s'han divertit amb les situacions insospitades en què s'han trobat.

No és fantàstic veure el Marc Ribas canviant la llum dels seus fogons per la foscor d'alguns crims? I saber què li està passant al Toni Cruanyes amb el Marc Giró? O quins secrets cuina el Toni Soler? Què tal fer sentir el Xavi Coral un foraster al seu propi canal?

Doncs cap problema: això que semblava una bogeria s'ha fet realitat. "2022: reset" ha estat un lloc on continuar la festa amb les cares de TV3 assumint, per una estona, un paper que no els pertocaria. Però tampoc han estat sols en aquesta disbauxa, ja que han pogut gaudir de la millor música que ha sonat el 2021 i dels moments més memorables dels espais de TV3 de l'any que ens ha deixat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut