Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUnTub": la contracrònica de la setmana a TV3

La gran Mari "Zasca" Mari Pau, xarxes socials i marros variats

Mari Pau Huguet va passar de pubilla de Catalunya a "Malèfica" a "Persona infiltrada". Us va quedar clar que les preguntes les fa ella? A "Com si fos ahir" no podia haver-hi més marro, coneixem les novetats digitals i Xavi Coral parla per enèsima vegada de la seva calvície.

Ja ho teniu clar, que TV3 no és només tele? També és també digital. Això què vol dir? Que a banda dels programes que veieu a la pantalla del menjador, n'hi ha que només es veuran per xarxes com Instagram, YouTube i altres...

Així que tornem a veure la Bibiana Ballbè amb "La comunitat", hem conegut els joves de "Mood Z" i podem gaudir de Miki Núñez fent de presentador d'un talent musical de versions anomenat "Cover". Del seu propi talent en va deixar un tast al "Tot es mou" (aquest sí que el fan per la tele de sempre). Qui s'anima a versionar els grups escollits sense provocar una inundació?

Tornant a la pantalla de TV3: si no vau veure el "Com si fos ahir" de dilluns, deixeu-ho tot i aneu a TV3alacarta, perquè aquest capítol es mereix un parc temàtic a Port Aventura per si mateix. No es podria concentrar tant de marro en només 30 minuts: un casament, dues detencions, maltractaments, un possible embaràs... Vaja, que va tenir més ingredients que qualsevol recepta del Marc Ribas.

Més calmada va ser la conversa de l'Eloi Vila amb el Xavi Coral en aquest cotxe que si ja semblava més un taxi que un plató de tele, ara amb la mampara que hi han col·locat només els falta posar en marxa el taxímetre. A banda de les converses habituals sobre els fills i la feina, no pots tenir el Coral i no preguntar-li pel que tothom li pregunta: la seva calvície. Que a aquest ritme el presentador del TN acabarà marxant a Turquia per fer-se un implant i no haver de sentir les mateixes brometes de sempre, tot i que les encaixa sense pèls a la llengua, amb perdó.

Qui sí que va tornar a la tele per la porta gran va ser la pubilla de Catalunya: Mari Pau Huguet! El "Persona infiltrada" li va proposar el repte de descobrir qui era l'impostor a la família Forcadell Bordoy. I qui era la cara dolça de TV3 es va convertir en una implacable detectiva que es va guanyar el malnom de Mari "Zasca" Mari Pau. Recupereu el programa i jutgeu-ho vosaltres mateixos. No té pèrdua...

De "zasques" o flasques, en va rebre, i molts, Santiago Abascal a la moció de censura. Així que el "Polònia" només va haver de traslladar la realitat a la ficció sense gaires canvis. Èpic va ser el combat de lluita lliure. Gaudiu-ne sense sentir-vos culpables i, com va dir el Trapero "poloni": "Bueno, pues molt bé, pues absolt." Per riure, esclar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut